"La fermesa d'un somriure" Sebasti脿 Serra, en la mem貌ria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Not铆cies. 21/03/2007

Esquerra signa un preacord electoral amb el Bloc per Mallorca

Aqu铆 teniu el document annex d麓incorporaci贸 d麓Esquerra a la coalici贸 del Bloc per Mallorca.Reunits Gabriel Barcel贸 Milta i Joana Llu茂sa Mascar贸 Meli脿 actuant en nom i representaci贸 del PSM-ENTESA NACIONALISTA DE MALLORCA, Eberhard Grosske Fiol i Miquel 脌ngel Llauger Rossell贸 actuant en nom i representaci贸 d'ALTERNATIVA Esquerra Unida-Els Verds, i Joan Llad贸 Binimelis actuant en nom i representaci贸 d'ESQUERRA REPUBLICANA,

Tots es reconeixen m煤tuament la representaci贸 amb la qual compareixen i ACORDEN


1. ESQUERRA assumeix tots i cadascun dels punts de l'acord de constituci贸 de la coalici贸 BLOC PER MALLORCA signat amb anterioritat per part del PSM-Entesa Nacionalista i ALTERNATIVA Esquerra Unida-Els Verds amb els afegits i modificacions del present document.

2. Constituir una coalici贸 electoral per a presentar-se, a les properes eleccions auton貌miques del proper mes de maig, a la circumscripci贸 de Mallorca.

3. La denominaci贸 que s'utilitzar脿 a la papereta electoral ser脿: PSM-ENTESA NACIONALISTA - ALTERNATIVA ESQUERRA UNIDA-ELS VERDS - ESQUERRA REPUBLICANA BLOC PER MALLORCA i la sigla que s'utilitzar脿, tamb茅 a la papereta, ser脿:PSM-EN - ALTERNATIVA EU-EV - ESQUERRA (BLOC PER MALLORCA)

4. Constituir una Comissi贸 de Seguiment, Coordinaci贸 i Direcci贸 Pol铆tica de la coalici贸 electoral composada per 13 representant de les formacions, 5 per PSM-EN, 5 per ALTERNATIVA i 3 per ESQUERRA. Igualment s'incorporan 2 persones del col路lectiu PROGRESSISTES PEL BLOC , que donen suport a la coalici贸. Aquest 貌rgan prendr脿 les decisions per consens. El mandat d'aquesta comissi贸 es perllongar脿 durant tota la 7a legislatura (2007-2011).

5. L'anagrama de la coalici贸 que s'utilitzar脿 a la papereta inclour脿 els anagrames de les distintes forces pol铆tiques que la integren.

6. S'establiran preferentment els mateixos criteris establerts als punts 2, 3 i 4 pel que respecta a les llistes, a les paperetes i a la campanya electoral a les llistes que es puguin arribar a configurar a l'脿mbit local.

7. La cap莽alera de la llista al Parlament de les Illes Balears correspondr脿 al PSM-Entesa Nacionalista; la cap莽alera de la llista al Consell de Mallorca correspondr脿 al PSM-Entesa Nacionalista; la cap莽alera de la llista a l'Ajuntament de Palma, d'acord amb la decisi贸 presa pels respectius 貌rgans competents, correspondr脿 a ALTERNATIVA Esquerra Unida-Els Verds. A Esquerra li correspondr脿n el 4t lloc a la llista del Consell de Mallorca i el 6猫 lloc a la Llista del Parlament de les Illes Balears. El quart lloc a l'Ajuntament de Palma ser脿 una persona independent a proposta d'Esquerra. La configuraci贸 de la resta de la llista a tots els 脿mbits esmentats a aquest punt es dur脿 a terme d'acord amb el pes pol铆tic de cada formaci贸.

8. En les eleccions locals en qu猫 les tres forces pol铆tiques es presentin separadament o nom茅s es presenti una o dues de les forces pol铆tiques, la participaci贸 en actes p煤blics com a BLOC PER MALLORCA, l'煤s de la denominaci贸, l'anagrama o la imatge de la coalici贸, es far脿 per acord de totes les parts. Es respectaran els acords que ja s'hagin signat pr猫viament en aquest acord.

9. Tot all貌 no previst en aquests acords o que pogu茅s inc贸rrer en contradiccions entre els dos documents ser脿 decidit en una reuni贸 de la Comissi贸 de Seguiment, Coordinaci贸 i Direcci贸 Pol铆tica de la coalici贸 electoral.

10. Tots aquests acords tendran validesa fins a la finalitzaci贸 de la setena legislatura (2007-2011). En el cas de l'avan莽ament de les eleccions auton貌miques i municipals o per la convocat貌ria natural de les eleccions del 2011 s'hauran de tornar a negociar, si escau, les condicions d'aquesta coalici贸.

11. El present document annex d'incorporaci贸 d'Esquerra a la coalici贸 entrar脿 en vigor a partir de la data de ratificaci贸 per part de les diferents forces pol铆tiques integrants.
I en prova de conformitat, signen el present pacte de coalici贸 a Palma, dia 21 de mar莽 de 2007
      

 

 
PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: