"La fermesa d'un somriure" Sebasti脿 Serra, en la mem貌ria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Not铆cies. 21/03/2007

L鈥檃grupaci贸 del PAS-PSM d鈥橢sporles presenta el candidat a batle Miquel Ensenyat en un sopar davant m茅s de dues-centes persones

Miquel Ensenyat, va manifestar el seu entusiasme i il鈥usi贸 per tot el suport que ha rebut de l鈥檃grupaci贸 i dels ve茂nats del municipi per tornar a ser el candidat a la batlia.L鈥檃ctual batle d鈥橢sporles i candidat per l鈥檃grupaci贸 PAS-PSM a les eleccions municipals de 2007, fou presentat pel secretari general de l鈥檃grupaci贸 local Jaume Font, amb el suport de tot el grup municipal del PAS-PSM. A l鈥檃cte, assist铆 Biel Barcel贸, Secretari General del PSM-EN i cap de llista a les eleccions auton貌miques del BLOC per Mallorca.

Miquel Ensenyat, va manifestar el seu entusiasme i il鈥usi贸 per tot el suport que ha rebut de l鈥檃grupaci贸 i dels ve茂nats del municipi per tornar a ser el candidat a la batlia.
Aix铆 mateix, Miquel Ensenyat, va expressar l鈥檕rgull que ha sentit per poder ser batle de totes i tots els esporlerins aquest darrer any i mig, a m茅s de la confian莽a que en ell s鈥檋a dipositat de cara al futur.
Durant l鈥檃cte, Ensenyat, va defensar la gesti贸 feta per el pacte del PAS-PSM i l鈥檃grupaci贸 socialista a l鈥橝juntament d鈥橢sporles, feina que segons va dir 茅s tan sols la base per el futur m茅s immediat, ja que, en sols dos anys, no s鈥檋an pogut dur a terme totes aquells canvis i actuacions que ten铆em programades per quatre. Aix铆 i tot digu茅, que totes les grans iniciatives que s鈥檋an dut a terme des de l鈥橝juntament, han estat un 猫xit per la seva innovaci贸, consens i acceptaci贸 a totes les 脿rees, a les quals va afegir, que cal destacar que fem la feina amb les mans desfermades, netes, per a totes i tots, sense cap tipus de distinci贸, en els encerts i en les errades.

Per altra banda Biel Barcel贸, va destacar la feina feta per l鈥檈quip de govern a l鈥橝juntament d鈥橢sporles, aix铆 com la confian莽a que es t茅 des del PSM-EN amb la persona d鈥檈n Miquel Ensenyat, segons Barcel贸, l鈥橝juntament ha defensat amb rotunditat, valentia i gran 猫xit els interessos del poble davant els atacs d鈥檃ltres pol铆tics d鈥橢sporles, que han emprat les institucions p煤bliques per posar pals a les rodes i frenar les iniciatives municipals, aix貌 si, sense cap 猫xit. Barcel贸, va aprofitar tamb茅 per donar a con猫ixer els eixos b脿sics del programa del Bloc per Mallorca i en va destacar la transpar猫ncia en la gesti贸 i el combat a la corrupci贸, aix铆 com, condemn脿 l鈥檃tac al territori d鈥檃questa legislatura per part del PP i UM.

L鈥檃cte de presentaci贸 fou dirigit i amenitzat, per un grup d鈥檃rtistes locals, que varen posar la nota d鈥檋umor entre els assistents a l鈥檃cte.
      

 

 
PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: