"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Notícies. 14/07/2003

El PSM s’oposa a la convocatòria d’un ple extraordinari i urgent en el Consell per crear l’institut del PP

El PSM manifesta el seu desacord en la creació de l’Insitut de serveis Socials i esportius pel tràmit d’urgència, sense prèvia comissió informativa i sense que encara ara es coneguin els seus estatuts. Per al PSM, un assumpte d’aquesta envergadura (l’Institut acabarà gestionant entorn de 45 milions d’euros anuals), requereix diàleg, consens, planificació i coordinació entre els agents socials, entitats i professionals especialitzades, les forces polítiques representatives i les institucions implicades.

Per altra banda, el PSM insisteix en què el Govern del Consell queda coix i és incomprensible sense una Conselleria de Benestar social, i apunten que es pretén minvar les possibilitats de debat i control de les polítiques socials. En definitiva es pretén la creació “de facto” d’una nova institució no sotmesa al control democràtic ni institucional.

A parer de Bàrbara Bujosa, consellera del PSM, “aquesta actuació romp una tradició de set-cents anys en què les institucions insulars mallorquines, primer amb el Gran i General Consell, després la Diputació Provincial i actualment el Consell de Mallorca han desenvolupat de manera central i com un dels eixos fonamentals de la seva acció institucional en desenvolupament de polítiques socials actives, i si bé és cert que en cada moment aquestes polítiques s’han d’analitzar dins el seu context històric, el que sembla inaudit és la seva desaparició de l’organigrama del govern del Consell de Mallorca”.


      

 

 


PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: