"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Notícies. 05/03/2007

El JEN condemna les pintades homòfobes que ha patit la seu del CJIB

Els joves nacionalistes creuen que els atacs són conseqüència de la campanya contra el Consell de Joventut que promou AFA Educación i altres grups d’extrema dretaEls Joves d’Esquerra Nacionalista- PSM condemnen enèrgicament l’atac homòfob sofert a la seu del Consell de Joventut de les Illes Balears amb unes pintades que posaven “Maricones Fuera”. Antoni Noguera, secretari general dels JEN, es solidaritza amb el CJIB que “sempre ha destacat per la seva tasca de disseny de polítiques juvenil de qualitat i destacant, entre elles, fer promoció d’una educació afectiu-sexual sense prejudicis i amb seguretat”.

Els joves nacionalistes creuen que els atacs són conseqüència de la campanya contra el Consell de Joventut que promou AFA educación i altres grups d’extrema dreta. Noguera explica que “és per aquesta mateixa tasca de dignificació juvenil per part del CJIB, que la setmana passada el CJIB va rebre dures crítiques d’AFA Educación per mostrar un cartell que fomentava la utilització de mètodes anticonceptius. D’aquesta campanya en contra dels valors de la igualtat i de la diversitat, també se’n feren ressò a la seva pàgina web amb un titular inicial dient que el Consell de Joventut era ‘un nido de catalanistas, independentistas y homosexuales’. Antoni Noguera afirma que “aquesta campanya de difamació ha provocat les desagradables pintades que va rebre la seu de la plataforma juvenil.

Finalment els JEN-PSM consideren vergonyós que la Conselleria d’Educació subvencioni generosament AFA, una entitat que promociona uns valors antagònics a l’educació que se fomenta des de les escoles com són la homofòbia i la desigualtat de les persones. Sobre aquesta qüestió, Antoni Noguera insta el Director General de Joventut, Juan Gàlvez, a fer arribar la seva protesta al conseller Fiol i a sol•licitar que li siguin retirades totes les ajudes institucionals. Així, el secretari general dels JEN anima el Govern de Jaume Matas a deixar de subvencionar grupuscles d’extrema dreta i a treballar pel foment de la tolerància i la convivència democràtica.

      

 

 


PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: