"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

NotĂ­cies. 05/03/2007

Els JEN d’Inca considera que el concert d’IncaJove és una acció de maquillatge “ara que venen eleccions”

Francesca Maria Pons, portaveu dels joves nacionalistes, afirma que “les polítiques de joventut de l’Ajuntament d’Inca han estat gairebé nul•les durant tota la legislatura”Els joves d’Esquerra Nacionalista crecen que el concert que l’Ajuntament d’Inca ha preparat per dia 31 de març té una clara intenció electoralista. Segons Xesca Maria Pons, secretària general del JEN-PSM d’Inca, “durant aquesta legislatura des de l’Àrea de joventut les activitats duites ha terme han estat quasi nul•les i ara ens surten amb un festival just a dos mesos de les eleccions. Aquest concert respon clarament a una acció de maquillatge per una mala gestió de l'àrea de joventut durant quatre anys”.

Francesca Maria Pons vol recordar que “fa quatre anys se'ns va vendre la moto amb el començament del Casal de Joves, i a dia d’avui ni tan sols han posat la primera pedra. Aviat es faran la foto, però aquest segueix igual o pitjor, ja que s’han deixat perdre subvencions del Govern per material i equipament”. Els Joves d’Esquerra Nacionalista també critiquen el director general del Joventut “que ha estat incapaç de posar en marxa el Pla de Joventut”. En aquest sentit, Pons assegura que “la política del PP en matèria de Joventut és sectària i banal” i posa com a exemple el boicot del Govern al Congrés de Joventut que volia realitzar el Consell de Joventut de les Illes Balears (CJIB).

Pel que fa al concert, la secretària general dels JEN d’Inca considera que “si realment es vol fer un festival de música el que s’hauria de fer és comptar amb els grups de música d’Inca que es troben marginats per part de l’Ajuntament i no dur un grup clarament comercial i sense sentit”. A més, Pons apunta que “un altre cop els grups que canten amb la nostra llengua queden descartats des de l’Ajuntament”.

Finalment, els joves del PSM volen saber quin cost real tendrà aquest concert. En aquest punt, Francesca Maria Pons es mostra convençuda que “si Govern i Ajuntament destinassin tot el que es gasten en publicitat i en entrades pels amics a polítiques de joventut de debò, segurament tendríem el Casal de Joves fet de fa molts anys, un Pla Jove en marxa i Congrés de Joventut, però està clar que tot això no els interessa gens”.
ť
      

 

 


PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: