"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

NotĂ­cies. 28/02/2007

Gabriel BarcelĂł ofereix un acord programĂ tic a Entesa per Mallorca

El secretari general del PSM i candidat del BLOC a la presidència del Govern assegura que “continuam treballant perquè Esquerra pugui sumar-se al projecte”Gabriel Barceló, secretari general del PSM i candidat del BLOC a la presidència del Govern, mostra el seu respecte per la decisió d’Entesa de no presentar-se a les eleccions autonòmiques, tot i que reconeix que “ens hauria agradat que s’haguessin sumat al projecte nacionalista, progressista i ecologista del BLOC per acabar amb la majoria absoluta del Partit Popular”. Això no obstant, Barceló es mostra partidari de continuar treballant per reforçar l’espai del nacionalisme progressista. En aquest sentit, el cap de llista del Bloc per Mallorca ofereix a Entesa un acord programàtic perquè “malgrat les discrepàncies estratègiques, Entesa i BLOC defensam un mateix model de societat i de país. Ens agradaria que els companys d’Entesa fessin les seves aportacions al programa electoral del BLOC perquè els nostres diputats i consellers puguin fer arribar les seves propostes al Parlament de les Illes Balears i al Consell de Mallorca”.

Pel que fa a les candidatures municipals, Barceló confia arribar a acords amb Entesa “a tots els municipis on sigui possible”. “Farem tot el que estigui a les nostres mans per aconseguir conformar majories progressistes i nacionalistes a tots els ajuntaments de Mallorca i no volem tudar cap capital polític”, assegura el candidat nacionalista qui deixa clar que “les candidatures del BLOC, i per descomptat les del PSM, estan obertes a la incorporació de la gent d’Entesa”.

Així mateix, Gabriel Barceló creu que encara és possible que Esquerra Republicana se sumi al Bloc per Mallorca. El dirigent nacionalista assegura que “la sintonia programàtica entre els partits que actualment conformen el BLOC i Esquerra és elevadíssim i totes les parts han mostrat la seva voluntat de presentar candidatura conjunta. Ara per ara, pareix que les reticències d’Esquerra es redueixen a la qüestió de la representativitat, però aquest escull és salvable perquè, amb el BLOC, Esquerra podria ocupar un lloc de sortida a la candidatura insular i, a través d’una persona independent, també obtendria representació a l’Ajuntament de Palma. Mantenim les converses i estam convençuts que finalment arribarem a un bon acord”.
ť
      

 

 


PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: