"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Notícies. 27/02/2007

El PSM de Marratxí valora com a un centre d'atenció primària ampliat el centre de salut de Muntanya

Des del grup municipal del PSM han insistit en reiterades ocasions en la necessitat de reobrir el Centre de Salut del camí Muntanya per apropar el servei sanitari a la zona alta del municipi.Des del grup municipal del PSM hem insistit en reiterades ocasions en la necessitat de reobrir el Centre de Salut del camí Muntanya per apropar el servei sanitari a la zona alta del municipi.

Volem deixar constància que el grup municipal del PSM és va mostrar contrari al tancament de l'esmentat centre de salut la passada legislatura, ja que aquest fet suposava allunyar els serveis sanitaris de la població de la zona alta del municipi (Pòrtol, Sa Cabaneta, Son Verí, Son Ramonell, Es Figueral, Son Daviu, Es caülls, etc.)

En la posada en funcionament de l'esmentat centre sanitari s'ha complit amb una reivindicació social.

En relació a la reobertura volem fer algunes consideracions:

1. Ens preocupa que aquest centre de salut no estigui obert les 24h i que estigui operatiu només els dies feiners de 8,00 h a 20 h manco el divendres de 8,00 h a 15,00 h.

2. En cas d'urgència, els habitants de la zona alta hauran de seguir desplaçant-se al Pont d'Inca, concretament al Centre de salut Martí Serra.

3. L'esmentat centre de salut no funcionarà amb personal propi, el personal sanitari pertany a la plantilla del centre de salut Martí Serra, es lamentable que des de la Conselleria no es dotés de personal propi.

Joan Francesc Canyelles, regidor nacionalista a l'Ajuntament valora com a acte electoralista la reobertura del centre de salut Muntanya, ja que aquest no serà el 2n centre de salut d'atenció continuada (PAC) que necessita Marratxí, serà un centre salut d'atenció primària ampliat amb un horari limitat.

Per aquesta raó, consideram que aquest nou centre sanitari no respon a les necessitats reals dels ciutadans i ciutadanes de Marratxí, de disposar d'un 2n centre de salut d'atenció continuada com és el de "Martí Serra".

      

 

 


PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: