"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Notícies. 10/07/2003

L’Entesa insta el batle de Sant Joan a controlar la venda il·legal que es realitza a la platja de Benirràs

Des del començament d’aquest estiu, per part de l’Entesa Nacionalista i Ecologista d’Eivissa (ENE), s’ha pogut comprovar l’existència d’activitats il·legals a la platja de Benirràs (Sant Miquel de Balansat), consistents en l’establiment de parades de venda al principi de la platja, a prop del torrent i de l’accès principal dels usuaris d’aquesta platja. Aquestes parades estan formades per pareos que fan d’expositor de la mercaderia i s’instal·len quan hi existeix ombra.

ENE considera aquesta activitat com a il·legal, fraudulenta i que provoca competència deslleial als comerciants que paguen els seus impostos, que compleixen amb la legalitat i que tenen un esperit emprenedor.

Per tant, els nacionalistes i ecologistes eivissencs insten Antoni Marí Carraca, batle de Sant Joan de Labritja pel PP, a defensar els interessos dels comerciants de Sant Miquel i de tot el municipi de Sant Joan de Labritja en comprovar els fets denunciats a través de la recentment creada Policia Local de Sant Joan (cos que, en quatre anys, els conservadors només han aconseguit que tengui dos agents), denunciar-los i evitar que se segueixin duguent a terme.


      

 

 


PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: