"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Notícies. 22/02/2007

El PSM vol que Munar expliqui per què ha encarregat a una consultora madrilenya un informe sobre les festivitats dels pobles de Mallorca

Bernat Aguiló creu que “a Mallorca déu haver persones o entitats suficientment qualificades per fer un estudi d’aquestes característiques. Volem saber si la presidenta del Consell, en vista que es tracta d’una adjudicació directa, ha intentat que alguna empresa mallorquina fes aquest treball”.El PSM vol saber per què el Consell de Mallorca ha contractat l’empresa LARRABEITI & JEFFERSON CONSULTORES, S.L. per un servei consistent en la realització d’un informe sobre les festivitats dels pobles de Mallorca. En aquest sentit, Bernat Aguiló, conseller del PSM al Consell de Mallorca, demanarà al proper ple de la institució per aquesta qüestió.

El conseller nacionalista considera estrany que el Consell de Mallorca encarregui a una consultora madrilenya un estudi sobre les festivitats mallorquines. Sobre aquesta qüestió, Bernat Aguiló creu que “a Mallorca déu haver persones o entitats suficientment qualificades per fer un estudi d’aquestes característiques. Volem saber si la presidenta del Consell, en vista que es tracta d’una adjudicació directa, ha intentat que alguna empresa mallorquina fes aquest treball o si, per contra, ha considerat d’entrada que no hi havia a Mallorca ningú que pugués dur a terme un informe de qualitat com el que s’ha sol.licitat”.

Per altra banda, Aguiló també vol saber més detalls sobre la finalitat d’aquest estudi. El conseller del PSM explica que “el Consell de Mallorca pagarà a l’empresa madrilenya 12.000 euros. Demanarem a la presidenta que ens doni més informació sobre aquest estudi per poder valorar si aquesta despesa està justificada”.

      

 

 


PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: