"La fermesa d'un somriure" Sebasti脿 Serra, en la mem貌ria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Not铆cies. 15/02/2007

El PSM afirma que el tinent batle d鈥橧nca, Rafel Torres, ha cobrat 90.000 euros del Govern per fer feina exclusivament per al PP

Els nacionalistes expliquen que, tot i que el Govern afirma que la jornada laboral de Rafel Torres a l鈥橧DI 茅s de 35 hores setmanals, la veritat 茅s que tothom sap que el tinent de batle no assisteix al seu lloc de feina ni 7 hores di脿ries, ni dues ni una, de fet ni tan sols t茅 despatx, taula o cadira.El PSM ha reaccionat amb indignaci贸 davant la roda de premsa de Rafel Torres, tinent batle d鈥橧nca, en qualitat de delegat comarcal de l鈥橧nstitut d鈥橧nnovaci贸 Empresarial de les Illes Balears, ja que, segons afirmen els nacionalistes, no ha actuat mai com a tal i el c脿rrec nom茅s li ha servit d鈥檈xcusa per tenir un sou per fer feina per al PP.

El PSM explica que des de fa tres anys (des del 9 de febrer del 2004), Torres perceb del Govern de les Illes Balears una retribuci贸 anual superior als 30.000 euros per la prestaci贸 de serveis com a delegat de l鈥橧DI a Inca. Els nacionalistes expliquen que, tot i que el Govern afirma que la jornada laboral de Rafel Torres a l鈥橧DI 茅s de 35 hores setmanals, la veritat 茅s que tothom sap que el tinent de batle no assisteix al seu lloc de feina ni 7 hores di脿ries, ni dues ni una, de fet ni tan sols t茅 despatx, taula o cadira.

Antoni Alorda, diputat del PSM al Parlament de les Illes Balears, assegura que 鈥渉i ha moltes persones en la mateixa situaci贸 que Rafel Torres, amb sous del Govern de les Illes Balears per fer feina exclusivament per al PP鈥. Segons el diputat nacionalista 鈥渁ix貌 tamb茅 茅s corrupci贸 i si el fiscal no estigu茅s tan desbordat se n鈥檋auria d鈥檕cupar鈥.

Pel que fa al cas de Rafel Torres, Antoni Alorda explica que 鈥渉e demanat al conseller Cardona que crei la societat 鈥淓nxufats S.L., per貌 que no insultin la ind煤stria del pa铆s mantenim una gent que no fa feina. Vivim una situaci贸 delicada, on el pes de la ind煤stria tradicional, si deixam de banda la construcci贸 i el sector energ猫tic, t茅 poc pes i encara en perd. I el Govern, en comptes de destinar tots els recursos disponibles a ajudar aquests sector estrat猫gic, malbarata els diners p煤blics per mantenir la seva xarxa partidista.鈥 En aquest sentit, el diputat del PSM assegura que 鈥渆l grup parlamentari del PSM-Entesa Nacionalista instar脿 el conseller Cardona a que li faci tornar tots els diners i que els pagui el Partit Popular.鈥

Des del PSM creuen que l鈥橧DI s鈥檋a especialitzat en solucionar la vida als dirigents del PP inquer. Aix铆, els nacionalistes recorden que l鈥檃ctual Batle, Pere Rotger ocup脿 el c脿rrec de gerent de l鈥橧DI cobrant set millons i mig de les antigues pessetes sense anar tampoc a fer feina, i aix貌 despr茅s que el PSM hagu茅s denunciat que actuava com a agent immobiliari privat, contractat pel propi Govern, per comercialitzar naus modulars, m猫rit que despr茅s s鈥檃tribu茂a com a Batle.
      

 

 


PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: