"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Notícies. 04/07/2003

L’Entesa se solidaritza amb el poble de Santa Gertrudis

L’Assemblea General de Militants de l’Entesa Nacionalista i Ecolgista (ENE) –màxim organ del partit entre congressos-, reunida el dia 3 de juliol, va adoptar la proposta de resolució consistent en expressar la seua solidaritat amb el moviment cívic que té lloc al poble de Santa Gertrudis de Fruitera en aquestes dates contra els efectes negatius que pot tenir per al poble, els seus habitants i el seu medi ambient l’establiment d’una activitat consistent en un gran restaurant i discoteca, anomenat “La Diosa de Ibiza”. Així mateix, l’Entesa recolza les recents declaracions dels membres del Grup Progressista a l’Ajuntament de Santa Eulària, grup del qual un dels seus militants en forma part.

Per altra banda, la proposta de resolució també es manifesta en contra de la proliferació de l’oferta d’esbarjo descontrolada en sòls urbans i rústics de l’illa d’Eivissa, apelant les institucions públiques pitiüses a l’estricte compliment de la legalitat pel que fa a les sol·licituds d’obertura d’aquestes activitats.

Aquesta proposta de resolució es farà arribar als representants del moviment vesinal de Santa Gertrudis de Fruitera, a l’Ajuntament de Santa Eulària i al Consell d’Eivissa i Formentera.


      

 

 


PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: