"La fermesa d'un somriure" Sebasti脿 Serra, en la mem貌ria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Not铆cies. 24/06/2003

Posicionament de l鈥橢ntesa respecte de la reuni贸 de la Comissi贸 de Seguiment del Pacte Progressista

Respecte de la reuni贸 que ahir, dilluns, celebr脿 la Comissi贸 de Seguiment del Pacte Progressista d鈥橢ivissa, l鈥橢ntesa Nacionalista i Ecologista d鈥橢ivissa (ENE) vol deixar clar el seu posicionament sobre un punt en el qual no hi hagu茅 acord un脿nime entre tots els assistents.

Aquest punt va ser el de l鈥檃dscripci贸 de Pilar Costa al Grup Parlamentari Socialista al Parlament de les Illes Balears. Tal com manifest脿 ENE en el si de la reuni贸, els nacionalistes eivissencs consideren que el lloc on hauria d鈥檈star Costa 茅s en el Grup Mixt, com a cap de llista independent del Pacte Progressista. Aix铆 mateix, l鈥橢ntesa manifest脿 que en el cas que Costa an脿s al Grup Parlamentari Socialista, no se sentiria representada per ella i nom茅s ho seria pels diputats de la seua federaci贸, aix貌 茅s, del Grup Parlamentari PSM-Entesa Nacionalista. D鈥檃quest tema, ENE no fa una q眉esti贸 de ruptura del Pacte Progressista.

Per a l鈥橢ntesa i la resta d鈥檃ssistents s铆 hi hagu茅 acord un脿nime en els altres dos punts de la reuni贸: el nomenament de Pilar Costa com a portaveu del Grup Progressista al Consell d鈥橢ivissa i Formentera (c脿rrec des del qual s铆 que es considera l鈥橢ntesa representada per Pilar Costa) i la possibilitat que tots els c脿rrecs p煤blics progressistes al Consell i al Parlament puguin dedicar-se en exclussiva a la defensa de les tesis pol铆tiques amb les quals el Pacte Progressista es present脿 el passat 25 de maig.

      

 

 


PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: