"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

NotĂ­cies. 14/12/2006

L’Entesa ajorna l’excursió prevista per afegir-se a la convocada per la Plataforma AntiautopistesL’Entesa Nacionalista i Ecologista d’Eivissa (ENE) tenia previst de celebrar la sortida mensual aquest diumenge, 17 de desembre, per visitar la zona de Portinatx, cala d’en Serra i far de la punta des Moscarter.

Però, atès que la Plataforma Antiautopistes n’ha convocat una altra per a la mateixa data consistent en un recorregut per l’autovia de Sant Antoni per seguir denunciant la irracionalitat d’aquesta obra, els nacionalistes han decidit evitar duplicitats i han ajornat la que tenien prevista, passant-la al proper mes de gener (dia 28) perquè l’assistència a les seues excursions es pugui incorporar a la de la Plataforma i, d’aquesta manera, contribuir en l’èxit de convocatòria que de ben segur tendrà.

D’aquesta forma, els nacionalistes reiteren la seua adhesió a la destacable lluita eivissenca contra les autopistes que el PP pretén imposar a Eivissa.

Des d’ENE s’han editat cartells per penjar als llocs habituals, per avisar la seua concurrència que hauran d’anar al lloc de sortida de l’excursiĂł de la Plataforma Antiautopistes, al pĂ rquing de l’IES Sa Blancadona, a les 10.00 hores. No obstant això, al lloc habitual de convocatòria de les excursions hi haurĂ  algĂş que, a les 11.00 h., orientarĂ  les persones que puguin anar pensant en l’excursiĂł programada per ENE, perquè es puguin incorporar –encara que sigui amb el recorregut iniciat- a l’excursiĂł entre Eivissa i Sant Rafel.ť
      

 

 


PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: