"La fermesa d'un somriure" Sebasti脿 Serra, en la mem貌ria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Not铆cies. 12/12/2006

L鈥橢ntesa proposa un parc p煤blic a Can Guasch (Santa Eul脿ria)El regidor de l鈥橢ntesa Nacionalista i Ecologista d鈥橢ivissa (ENE) a l鈥橝juntament de Santa Eul脿ria, Joan Carles Clap茅s Tur, ha presentat per al Ple de dem脿 una moci贸 que demana la creaci贸 d鈥檜n parc p煤blic al barri de Can Guasch, a Santa Eul脿ria.

Els nacionalistes argumenten que la construcci贸 de la ronda nord de Santa Eul脿ria, a l鈥檃ltura de la rodona que d贸na entrada al barri de Can Guasch, ha deixat un espai p煤blic (expropiat anteriorment) infrautilitzat i que nom茅s s鈥檜sa com a p脿rquing improvisat de camions. A m茅s, l鈥檈spai est脿 descuidat i brut, cosa que es veu des dels vehicles i la gent que passeja des de Can Guasch al nucli de Santa Eul脿ria.

ENE proposa la creaci贸 del parc p煤blic en forma de zona ajardinada i per a l鈥檈sbarjo dels vesins que resoldria el problema est猫tic d鈥檜na de les entrades de Santa Eul脿ria (que ha de mostrar una bona imatge) i dotaria la barriada d鈥檜n espai p煤blic necessari perqu猫 l鈥檜rbanisme del PP ha deixat sense aquestes dotacions molts nuclis del municipi. A m茅s, es donaria sortida a una petici贸 dels vesins del barri, que presentaren una proposta amb moltes signatures. Per poder dur a terme l鈥檕peraci贸, bastaria que l鈥橝juntament deman脿s la cessi贸 dels terrenys al Govern de les Illes Balears.

Clap茅s confia que l鈥檈quip de govern del PP doni suport a aquesta moci贸 perqu猫 no els ha de suposar problemes ideol貌gics, sin贸 respondre a una demanda dels vesins i a actuar amb criteris est猫tics i de dotaci贸 urbana.
      

 

 


PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: