"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Notícies. 12/12/2006

El Bloc afirma que, després de la imputació d’un altre càrrec del Govern, Matas no pot al·legar que Andratx sigui un cas “aïllat”

Els representants del Bloc consideren que la imputació del director general de Relacions Europees i amb la Mediterrània, Joan Carmel Massot, torna a desmentir la pretensió del PP d'actuar enèrgicament quan hi ha algun indici de corrupció.El Bloc per Mallorca afirma que la imputació d'un segon Director General en la trama de corrupció urbanísitca a Andratx posa de manifest com la implicació del Govern Matas al "cas Hidalgo" és cada vegada més gran. En aquest sentit, els representants del Bloc, Gabriel Barceló i Miquel Àngel Llauger, asseguren que, després de la imputació d’un nou membre del seu govern, Jaume Matas ja no pot al·legar que Andratx sigui un "cas aïllat".

Així mateix, els representants del Bloc consideren que la imputació del director general de Relacions Europees i amb la Mediterrània, Joan Carmel Massot, torna a desmentir la pretensió del PP d'actuar enèrgicament quan hi ha algun indici de corrupció. Des del Bloc recorden que Joan Carmel Massot, com a regidor d’Andratx, va presidir comissions de govern que han aprovat llicències irregulars, com la que permetia a Eugenio Hidalgo construir-se una gran casa en sòl rústic fent-la passar per magatzem agrícola, i que aquesta nova imputació se suma la de Joan Massot, fins ara director general d'Ordenació del Terrirori, com un dels principals imputats.

El Bloc assegura que el “cas Hidalgo” apunta directament al Govern de Jaume Matas, ja que, a més de la imputació de dos alts càrrec del Govern, el mateix president Matas i el conseller d’Interior, José Maria Rodríguez, es varen reunir amb Eugenio Hidalgo dos dies abans de l'inici de l'operació i varen intentar mantenir l'operació en secret. A més, Jaume Matas i la consellera de Presidència i Esports, Rosa Puig, volen mantenir al seu càrrec a l’imputat Joan Carmel Massot. Així mateix, des del Bloc també recorden que la consellera d’Obres Públiques, Mabel Cabrer, va ser qui va nomenar i mantenir Jaume Massot com a director general d'Ordenació del Territori, càrrec des del qual feia infores en favor de les operacions urbanístiques que interessaven al Govern, i que la consellera d’Agricultura, Margalida Moner, quan era batlessa d’Andratx, va tenir Hidalgo al seu equip de govern municipal.

      

 

 


PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: