"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Notícies. 08/12/2006

El PSM un altre cop amb la Real

La candidata del PSM a Palma –Nanda Ramon–, acompanyada dels dos regidors del Grup Municipal de Palma –Bartomeu Carrió i Aina Gelabert– es traslladà a la finca de Son Cabrer per tal de donar suport als veïnats i als missioners també en aquesta ocasió.Els veïnats de la Real es manifestaren una vegada més per la conservació i la protecció dels terrenys adjacents al Monestir de la Real. En aquesta ocasió l’alerta havia estat provocada pel moviment de terra detectat a la finca de Son Cabrer, propietat adquirida per Bartolomé Cursach i que s’havia dedicat fins ara a usos agrícoles.

La candidata del PSM a Palma –Nanda Ramon–, acompanyada dels dos regidors del Grup Municipal de Palma –Bartomeu Carrió i Aina Gelabert– es traslladà a la finca de Son Cabrer per tal de donar suport als veïnats i als missioners també en aquesta ocasió.

Nanda Ramon va aprofitar per remarcar que totes aquestes obres que han començat sense llicència s’efectuen sobre uns terrenys que tenen el mateix valor patrimonial que la finca de Son Espases, ja que totes dues són travessades per importants canalitzacions de la xarxa hidràulica musulmana com les sèquies d’en Baster i de la Vila.

“Permetre aquestes obres sense llicència implica renunciar a les garanties que preveu la llei en aquests casos”, afegí la candidata del PSM.

      

 

 


PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: