"La fermesa d'un somriure" Sebasti脿 Serra, en la mem貌ria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Not铆cies. 30/11/2006

El PSM vol que el PP aclarexi si comparteix amb De Santos que hi ha hagut corrupci贸 a Can Domenge

Els nacionalistes exigeixen que 鈥淧P i UM expliquin a la ciutadania perqu猫 cada vegada que xerren la protecci贸 de l鈥檈difici de Gesa treuen a rotlo la desacfectaci贸 dels solars de Can DomengeEl PSM vol que el president del PP, Jaume Matas, el portaveu del PP al Consell de Mallorca, Fernando R煤bio, i la Batlessa de Palma, Catalina Cirer, aclareixin si estan d鈥檃cord amb les manifestacions i l鈥檃ctuaci贸 del tinent de batle d鈥橴rbanisme de l鈥橝juntament de Palma, Javier Rodrigo de Santos, qui anunci脿 que presentar脿 un recurs per via penal contra el Consell de Mallorca per corrupci贸 urban铆stica a Can Domenge i a la fa莽ana mar铆tima de Palma.

En aquest sentit, Antoni Alorda, portaveu del PSM al Consell de Mallorca, afirma que 鈥渄es del PSM hem denunciat en reiterades ocasions que el procediment d鈥檃djudicaci贸 de Can Domenge no ha estat emparat per l鈥檌nter猫s general sin贸 que s鈥檋a produ茂t una situaci贸 d鈥檃rbitrarietat i desviaci贸 de poder, ara b茅, els vots d鈥橴M no s贸n suficients i, de fet, ha comptat amb el suport entusiasta del PP. Ens sorpr茅n molt que un edil del PP digui ara que vol dur aquesta decisi贸 als tribunals quan han estat precisament els seus companys del Partit Popular els qui l鈥檋an fet possible. En el cas del sr. Veramendi, fins i tot company seu en el Consistori鈥. El PSM torna convidar el PP a votar a favor del recurs que tenen presentat contra la decisi贸 t猫rbola del Consell.

Pel que fa al tema de la fa莽ana mar铆tima i la protecci贸 de l鈥檈difici de Gesa, Antoni Alorda recorda que el PSM aboga per la seva protecci贸. Aix铆 mateix, el portaveu nacionalista exigeix que 鈥淧P i UM expliquin a la ciutadania perqu猫 cada vegada que xerren la protecci贸 de l鈥檈difici de Gesa treuen a rotlo la desacfectaci贸 dels solars de Can Domenge (fins i tot 茅s com煤 parlar de Son Espases). S贸n temes que res haurien de tenir a veure, a no ser que existeixi alguna mena de pacte obscur entre ambdues formacions鈥.

Per 煤ltim, el PSM considera inacceptable que Cort es declari insubmissa davant el Pla d鈥橢nderrocs vigent i anima el PP a sumar-se al PSM que demana la revisi贸 del Pla (Alorda els hi recorda que est脿 a les seves mans), per貌 mentre sigui vigent 茅s inacceptable que una administraci贸 com l鈥檃juntament de Palma, el desaf茂i. En aquest sentit, Bartomeu Carri贸, portaveu del PSM a l鈥檃juntament de Palma, tamb茅 demanar脿 a Catalina Cirer si recolza l鈥檃ctitud de De Santos o si el desautoritzar脿.

A parer del PSM, despr茅s de la sortida de to de De Santos, o ha de dimitir o ha de ser cessat.
      

 

 


PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: