"La fermesa d'un somriure" Sebasti脿 Serra, en la mem貌ria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Not铆cies. 24/04/2003

ENE recolza la decisi贸 de Patrimoni d鈥檃provar l鈥檃mpliaci贸 de la declaraci贸 del BIC de ses Feixes des prat de Vila i de Talamanca

Una vegada m茅s, l’Entesa Nacionalista i Ecologista d’Eivissa (ENE) es manifesta a favor d’una iniciativa que permeti la protecci贸 de ses Feixes, tant les situades al prat de Vila com les de Talamanca. En aquest cas, els nacionalistes i ecologistes eivissencs mostren la seua satisfacci贸 per l’acord, ahir, de la Comissi贸 de Patrimoni consistent en l’aprovaci贸 de l’ampliaci贸 dels BIC de ses Feixes com a una passa molt important per recuperar part del patrimoni del poble d’Eivissa i per salvar aquests s貌ls de la seua urbanitzaci贸 i edificaci贸.

L’Entesa espera que el proper dimarts el Ple del Consell d’Eivissa i Formentera aprovi definitivament aquesta declaraci贸 de BIC i empla莽a Els Verds a donar amb el seu vot afirmatiu i el seu suport al Grup Progressista, at猫s l’esperat vot en contra del PP.

Com ja s’ha manifestat en diverses ocasions, per a ENE 茅s molt important que les UA-8, UA-12 i el S-6 passin a ser s貌ls desclassificats per poder recuperar les feixes i poder acollir un parc urb脿 que faci de pulm贸 de la ciutat, i que la UA-13 pugui ser destinada a la seua protecci贸 o a acollir equipaments p煤blics. Els nacionalistes eivissencs esperen que els ajuntaments d’Eivissa i de Santa Eul脿ria aprovin el Pla Especial de ses Feixes i que adaptin, en quan els sigui possible, els seus planejaments urban铆stics a aquest fet.

      

 

 


PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: