"La fermesa d'un somriure" Sebasti脿 Serra, en la mem貌ria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Not铆cies. 27/11/2006

El PSM convoca la XX marxa a la Real

Amb aquesta marxa es vol donar suport als germans Martorell, que han deixat de ser convocats per actuar en actes municipals per haver participat en les reivindicacions en defensa de la Real.El PSM, fidel a la seva lluita per la conservaci贸 del territori, en defensa dels espais rurals de Palma i com a mostra de suport al moviment Salvem la Real i als germans Pere i Manel Martorell, torna a convocar, com cada mes, la Marxa a la Real.

La Marxa d鈥檃quest mes de novembre ser脿 la vintena que organitza la Federaci贸 de Palma per tal de donar suport al moviment ciutad脿 sorgit al voltant de la Plataforma Salvem la Real, i perqu猫 la lluita per la preservaci贸 de l鈥檈ntorn del Monestir de la Real segueix m茅s viva que mai. Aquesta vegada es comptar脿 amb la participaci贸 de representants del m贸n de la cultura popular.

Amb aquesta marxa es vol donar suport als germans Martorell, que han deixat de ser convocats per actuar en actes municipals per haver participat en les reivindicacions en defensa de la Real. El Grup Municipal del PSM vol manifestar el seu desacord amb aquesta decisi贸 del consistori, i per aix貌 en demanar脿 explicacions en el proper plenari, junt amb EU-EV, i exigir脿 la readmissi贸 dels dos tamborers expulsats.

La marxa s鈥檌niciar脿 a les 19:30 a la pla莽a de Cort i previsiblement una hora i mitja despr茅s arribar脿 al Monestir de La Real, on com sempre, els participants seran rebuts per membres de la plataforma Salvem la Real amb un berenar.
      

 

 


PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: