"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

NotĂ­cies. 27/11/2006

El PSM vol que Jaume Matas i Mabel Cabrer assumeixin la seva responsabilitat pel cas “Andratx”

Barceló demana al president del Govern que actuï amb més contundència per desterrar de la política municipal els escàndols que afecten nombrosos càrrecs del Partit Popular i que estan deixant en evidència la credibilitat de les institucions.Gabriel Barceló, secretari general del PSM, considera “molt greus” els fets que la fiscalia imputa al batle d’Andratx, Eugénio Hidalgo i al director general d’Ordenació del Territori del Govern de les Illes Balears, Jaume Massot. En aquest sentit, el secretari general del PSM, Gabriel Barceló, considera que “hem de confiar que la fiscalia i la justícia facin la seva feina i que arribin fins al final les investigacions, però, al marge de les responsabilitats penals que puguin derivar-se, exigim responsabilitats polítiques per a cada un dels implicats en aquest cas”.

El secretari general del PSM considera “insuficient” la reacció del president del Govern, Jaume Matas, qui ha demanat el cessament d’Hidalgo i Massot i la seva baixa com a militants del PP. En aquest sentit, el dirigent nacionalista afirma que “només faltaria que els mantingués a tots en el càrrec!” i recorda que “malgrat que tots els indicis apuntaven cap a la implicació d’Eugénio Hidalgo en aquests presumptes casos de corrupció, el secretari general del PP i conseller d’Interior, José Maria Rodríguez, va ratificar Hidalgo com a candidat dels populars a la batlia d’Andratx fa unes setmanes”. Barceló demana al president del Govern que actuï amb més contundència per desterrar de la política municipal els escàndols que afecten nombrosos càrrecs del Partit Popular i que estan deixant en evidència la credibilitat de les institucions.

Gabriel Barceló també qualifica com a greu escàndol la implicació d’un alt càrrec del Govern en aquesta operació. En aquest sentit, el secretari general del PSM afirma que “no és de rebut que la consellera d’Obres Públiques i el president del Govern s’ho mirin com si res. Han d’assumir la seva responsabilitat política perquè són precisament ells qui posaren aquesta persona com a responsable d’Ordenació de Territori. No pot ser que una seu del Govern de les Illes Balears hagi de ser intervinguda per la fiscalia i per les forces de seguretat i que el president i la consellera no assumeixin responsabilitats per aquest trist espectacle”.
ť
      

 

 


PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: