"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Notícies. 25/11/2006

Festa de presentació del Bloc per Mallorca

El secretari general del PSM i candidat autonòmic del Bloc, Biel Barceló, presentà el projecte com una garantia per conformar majories de progrés que serveixin per treure el PP del poder. «El canvi és possible», exclamà el cap de cartell, qui demanà la màxima implicació als simpatitzants.Notícia de www.diaridebalears.cat


J.TORRES.Palma.
Més de 200 persones acompanyaren ahir en una festa els futurs candidats del Bloc per Mallorca -l'aliança electoral del PSM i EU-EV- en la presentació pública del seu nou projecte polític. Una festa que es convertí en el sus de la precampanya i que serví per presentar la imatge del Bloc, que incorpora un trèvol de la sort. El lloc triat, la discoteca Asai, es començà a omplir passades les nou del vespre de dirigents, militants i simpatitzants de les formacions integrants, però també d'independents, el tercer pilar d'aquesta aposta de l'esquerra alternativa i del nacionalisme progressista.

El secretari general del PSM i candidat autonòmic del Bloc, Biel Barceló, presentà el projecte com una garantia per conformar majories de progrés que serveixin per treure el PP del poder. «El canvi és possible», exclamà el cap de cartell, qui demanà la màxima implicació als simpatitzants. El Bloc ja ha presentat un decàleg programàtic en el qual destaca la seva aposta per l'educació i la joventut i el seu compromís per retornar l'honestedat a la política. Una política per les persones. Barceló tancava la ronda d'intervencions polítiques que havien obert Eberhard Grosske (EU-EV) i Nanda Ramon (PSM), candidats a Cort; i Miquel Àngel Llauger (EU-EV), número tres al Parlament. Queda per triar el candidat al Consell, que serà del PSM.

També hi intervingué la portaveu de la Plataforma per a la Recuperació de la Memòria Històrica, Margalida Capellà, en representació de la plataforma de suport al Bloc. Tots coincidiren en la necessitat de sumar per desbancar el PP i propiciar governs de progrés. El logotip del Bloc per Mallorca es presenta en forma de dos cubs: un de negre i l'altre verd, amb un trèvol de quatre fulles. En una hi ha una senyera i una altra és de color vermell. L'anagrama vol representar la suma, la unitat de l'esquerra i el nacionalisme, però també la sort i l'esperança.


      

 

 


PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: