"La fermesa d'un somriure" Sebasti脿 Serra, en la mem貌ria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Not铆cies. 25/11/2006

Homenatge de Petra a les v铆ctimes republicanes

Joan Font Massot, batle de Petra, va presidir l鈥檃cte d鈥檋omenatge que consist铆 en la col路locaci贸 d鈥檜na placa commemorativa al cementeri del poble, diversos parlaments i una ofrena floral.El cementeri municipal de Petra va ser l鈥檈scenari de l鈥檋omenatge que el poble de Petra va voler retre per primera vegada a les v铆ctimes de la repressi贸 franquista. El passat dissabte Joan Font Massot, batle de Petra, va presidir l鈥檃cte d鈥檋omenatge que consist铆 en la col路locaci贸 d鈥檜na placa commemorativa al cementeri del poble, diversos parlaments i una ofrena floral.

L鈥檃cte, especialment emotiu per la pres猫ncia i el testimoni de familiars de les v铆ctimes, va servir com a reconeixement i restituci贸 dels petrers assassinats l鈥檃ny 36: Mateu Escales Garau, Josep Galm茅s Ribot, Antoni Riutort Mart铆, Andreu Homar Salom, Salvador Real Bau莽脿 i Antoni Planells Torres.

A continuaci贸, a la sala de plens de l鈥橝juntament, va tenir lloc la presentaci贸 de l鈥橝ssociaci贸 per a la recuperaci贸 de la Mem貌ria Hist貌rica de Mallorca amb la participaci贸 de l鈥檋istoriador Tomeu Gar铆 i de Maria Ant貌nia Oliver Par铆s i Sim贸 Tortella, de l鈥橝ssociaci贸.
      

 

 


PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: