"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Notícies. 19/04/2003

Els Joves d’Esquerra Nacionalista aposten pel boicot ciutadà com a forma continuada de protesta contra el negoci de la guerra

Els Joves d’Esquerra Nacionalista consideren evident que la invasió de l’Iraq per les tropes angloamericanes no ha cercat en cap moment la seguretat internacional, i molt menys la democratització de l’Iraq o el benestar de la població. La barbàrie de la guerra està motivada només per interessos econòmics i geopolítics. És per això que els joves nacionalistes aposten pel boicot ciutadà i pel consum responsable com a forma continuada de protesta i de rebuig al negoci de la guerra.

Els JEN consideren que és imprescindible, per treballar per una cultura de la pau, educar en el consum responsable i no col·laborar amb aquelles persones i grups empresarials que utilitzen la guerra com a negoci. Segons Josep Ferrà, secretari general dels Joves del PSM, “no té sentit manifestar-se en contra de la guerra i, al mateix temps, donar amb les nostres diners més poder a les empreses que fan negoci amb les guerres”. En aquest sentit, els joves nacionalistes iniciaran una campanya d’informació i conscienciació sobre el boicot contra les multinacionals que instiguen les guerres.

Els joves nacionalistes consideren que aquesta és una forma de protesta que s’està estenent per tot el món i que resultarà molt eficaç, ja que ataca les raons primeres de la guerra, això és, el benefici econòmic. A més, els JEN consideren molt important deixar clar a tothom que la guerra, a més de ser immoral i humanament inacceptable, ja no resulta un bon negoci per a ningú.


      

 

 


PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: