"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

NotĂ­cies. 24/11/2006

El PSM de Menorca visita demà les obres de les autovies d’Eivissa per conèixer de primera mà l’amenaça que podria tenir aquella illa

L'Entesa i la Plataforma Antiautopistes acullen amb molt de gust l'expediciĂł menorquina i organitzaran un itinerari al llarg de les autoviesL’Entesa Nacionalista i Ecologista d’Eivissa (ENE) comunica que el partit membre de la Federació PSM-Entesa Nacionalista, el PSM de Menorca, ha organitzat una visita col•lectiva a l’illa d’Eivissa per avaluar sobre el terreny els efectes i les dimensions dels macroprojectes viaris que el PP, a través del Govern i el Consell, ha imposat a Eivissa i que tanta resposta social i política han motivat.

Tot i que a l’illa de Menorca no es coneixen projectes homologables, de moment, el partit soci d’ENE va valorar que es pagava la pena organitzar una visita perquè la societat menorquina pogués tenir coneixement previ dels desastres eivissencs. No obstant això, el PP de Menorca, a l’oposició al Consell, ja proposa un desdoblament de la carretera principal, Maó-Ciutadella, que aniria per les mateixes coordenades que a Eivissa. La visita té un precendent en la conferència que hi impartí, setmanes enrere, Fanny Tur, en representació de la Plataforma Antiautopistes, sobre les obres de les autovies i el conseqüent moviment social, convidada pel PSM de Menorca.

Així, demà, membres de l’Entesa i la Plataforma Antiautopistes guiaran els membres de la comitiva menorquina perquè puguin visualitzar el que ha succeït en els trams Eivissa-Aeroport i Eivissa-Sant Antoni, en forma d’expropiacions massives, traçats capriciosos, impactes paisatgístics i territorials monumentals, obres faraòniques i perilloses com la del túnel de Sant Rafel, etc.

Antònia Allès, secretària general del PSM i consellera d’Economia del Consell menorquí, Eduard Riudavets, diputat del PSM al Parlament de les Illes Balears, un membre d’Els Verds de Menorca, representants del GOB, d’Unió de Pagesos i d’altres entitats, i redactors de mitjans de comunicació de Menorca, integren l’expedició organitzada pel PSM de Menorca.

L’Entesa (ENE) valora molt positivament la visita mernorquina i poder col•laborar en què els seus companys de porjecte i la societat menorquina coneguin d’aprop les barbaritats viàries i territorials que el PP ha volgut per a Eivissa, sense consens i provocant unes duríssimes reaccions.
ť
      

 

 


PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: