"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Notícies. 21/11/2006

El PSM considera insuficients les ajudes contra la sequera i esmena els pressupostos per ampliar-les

Segons Alorda, “no és possible que mentre el Govern i el Consell de Mallorca avalen i promouen la proliferació de camps de golf, la pagesia mallorquina tengui tantes dificultats per mantenir els seus regadius i la ramaderia”.El PSM considera que les ajudes que vol destinar el Govern de les Illes Balears per pal·liar els mals de la sequera són insuficients, tal com han posat de manifest organitzacions agràries i afectats. En aquest sentit, Antoni Alorda, diputat del PSM al Parlament de les Illes Balears, anuncia que els nacionalistes presentaran esmenes als pressupostos de la CAIB per demanar que s’ampliï la partida econòmica destinada a resoldre aquesta qüestió. El diputat nacionalista calcula que la partida inicial hauria de duplicar-se o, fins i tot, triplicar-se.

Alorda apunta que “tal com ha denunciat Unió de Pagesos, la dotació que vol destinar la Conselleria d’Agricultura just servirà per donar de menjar al bestiar durant un mes”. En aquest sentit, el diputat del PSM demana al Govern de les Illes Balears, i especialment a la Conselleria d’Agricultura, “més sensibilitat cap a un sector que és vital per l’equilibri i la sostenibilitat social i econòmica de les Illes Balears”.

A més, els nacionalistes insten el Govern de les Illes Balears a posar en marxa de manera immediata un pla ambiciós i real que garanteixi el subministrament d’aigua a les explotacions agràries i ramaderes. Segons Alorda, “no és possible que mentre el Govern i el Consell de Mallorca avalen i promouen la proliferació de camps de golf, la pagesia mallorquina tengui tantes dificultats per mantenir els seus regadius i la ramaderia”.

      

 

 


PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: