"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

NotĂ­cies. 21/11/2006

El PSM de Marratxí denuncia el mal estat de la via pública i demanen un seguiment exhastiu de totes les obres que s’hi executin

Joan Francesc Canyelles, regidor del PSM a l’Ajuntament, cercarà el compromís de l’equip de govern per tal que l’Ajuntament actui de forma ràpida i peremptòria per a la reparació dels desperfectes que hi ha a les voreres i carrersDes del Grup Municipal del PSM de Marratxí denuncien que a la majoria dels nuclis dels terme municipal es denota un deteriorament considerable de la via pública, principalment en els nuclis històrics (Pòrtol, Sa Cabaneta, Pla de na Tesa i Pont d’Inca). Aquest deteriorament afecta sobre tot a l'estat de les voreres i els paviments dels carrers, tal com trencament i esfondrament de voreres i clots i esfondraments del paviment dels carrers, etc.
Consideren que en els nuclis urbans s'han incrementat les obertures de siquies als carrers per part de diferents companyies de servei, la construcció d’edificis i tanques de protecció de les obres en construcció, etc.
A l’actualitat, l'estat de deteriorament ha arribat a un punt en que perjudica la mobilitat dels ciutadans, ja sigui quan circulen a peu o amb vehicle per la via pública.
El PSM de Marratxí també denuncia que no es nota que es faci un seguiment eficaç de les obres que es realitzen a la via pública, ni a les empreses que les realitzen, i que quan s'acaben les obres deixen molts desperfectes que no es reparen. De fet no es fa un seguiment exhaustiu de l'actuació “in situ” per part de l'Ajuntament, de l'obra que es realitza, això dona pas a que les empreses constructores no invertesquin esforç en deixar-ho tot ben acabat.
Joan Francesc Canyelles, regidor del PSM a l’Ajuntament, cercarà el compromís de l’equip de govern per tal que l’Ajuntament actui de forma ràpida i peremptòria per a la reparació dels desperfectes que hi ha a les voreres i carrers, principalment dels nuclis històrics (Pòrtol, Sa Cabaneta, Pla de na Tesa i Pont d’Inca).
Els Nacionalistes també volen que l’Ajuntament realitzi un seguiment fidel de totes les obres que s'executen a la via pública i per això demanen a la moció presentada, que quan les empreses acabin les obres als carrers es comprovi, per part municipal, que la reparació o actuació sigui totalment correcta i per tant; la senyalització vial, l'estat de l'asfaltat dels paviments, els embornals desembossats així com les voreres estan correctes per donar-ho per acabat i obrir-ho al trànsit.
ť
      

 

 


PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: