"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Notícies. 09/04/2003

Els Joves d’Esquerra Nacionalista mostren la seva profunda solidaritat amb les famílies de Julio Anguita Parrado i José Couso i demanen el cessament immediat de la guerra

Els Joves d’Esquerra Nacionalista mostren la seva profunda solidaritat amb les famílies de Julio Parrado i José Couso, i amb els companys i companyes dels mitjans de comunicació on treballaven. Els joves nacionalistes afirmen que llurs famílies i la societat hauran de recordar-los com a persones que no permeteren que la ceguesa de la guerra fos qui dominàs en aquests moments de fort bel·licisme.

Els joves del PSM condemnen les vulneracions de drets, succeeixi allà on succeeixi i sense importar la nacionalitat o estatus de qui les cometin. En aquesta tràgica situació, especialment, condemnen la mort de ciutadans iraquians, a mans de tropes nord-americanes i britàniques, amb el suport directe del Govern espanyol; de la mateixa manera que condemnen la mort de periodistes, de col·laboradors d’Organitzacions Humanitàries o de qualsevol altra persona, sigui civil o militar.

Els joves nacionalistes manifesten una vegada més que la violència no és, mai no ho ha estat, ni mai ho serà, un mitjan lícit per defensar cap idea ni cap projecte. És per això que els Joves d’Esquerra Nacionalista exigeixen als EUA, a Gran Bretanya i a Espanya que cessin d’una vegada la agressió contra l’Iraq i que escoltin les Nacions Unides, acatin les seves decisions i defensin la legalitat internacional. En aquest sentit, els joves nacionalistes continuaran participant i donat suport a les manifestacions que s’estan fent, arreu del món, contra la guerra.


      

 

 


PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: