"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

NotĂ­cies. 15/11/2006

El PSM demana al president Matas que intervengui per aturar els desbarats urbanístics d’Hidalgo

Els nacionalistes han fet aquesta petició després que el GOB ha remés a la Fiscalia vint nous casos de presumptes delictes urbanístics i contra la ordenació del territori.El PSM demana al president del Govern de les Illes Balears i president del Partit Popular, Jaume Matas, que intervengui per aturar els desbarats urbanístics del batle d’Andratx, Eugenio Hidalgo. Els nacionalistes han fet aquesta petició després que el GOB ha remés a la Fiscalia vint nous casos de presumptes delictes urbanístics i contra la ordenació del territori. “Quantes denúncies hi ha d’haver perquè el PP adopti mesures?” es demanen els nacionalistes.

Gabriel Puigserver, portaveu del PSM a l’Ajuntament d’Andratx, posa de manifest que “una vegada més, queda en entredit la política urbanística del batle i es torna a fer qüestió de la legalitat de les seves actuacions”. El portaveu municipal del PSM considera que “Hidalgo fa prevaler els interessos d’uns particulars en detriment de l’interès general de tots els ciutadans d’Andratx. Ara del que es tracta és de que la justícia dirimeixi si ha hagut connivència o prevaricació per part d’Hidalgo i el seu equip de govern en aquestes nous casos denunciats”.

Per la seva banda, Antoni Alorda, portaveu del PSM al Consell de Mallorca i diputat al Parlament de les Illes Balears, demanarà a Jaume Matas en el Parlament què opina del seguit de denúncies urbanístiques a Andratx. A parer d’Alorda, Jaume Matas hauria d’aturar aquesta política depredadora del litoral mallorquí, de la qual els batles populars d’Andratx i Calvià són els màxims exponents”. El portaveu nacionalista també posa de manifest que “les actuacions d’alguns batles del Partit Popular estan contribuint decisivament a una degradació de les institucions que pasarà factura a Jaume Matas. No es pot consentir el degotís de casos d’irregularitats urbanístiques i de presumptes casos de corrupció. Tampoc podem oblidar casos com el de Santa Margalida o ses Salines en el qual estan implicats un bon nombre de batlers populars. Fins ara l’actuació de Jaume Matas ha estat tèbia i confosa. Exigim que prengui cartes en aquests assumptes, és la seva responsabilitat. O actua contundentment i de manera immediata o haurem de concloure que aquestes actuacions compten amb el beneplàcit del president del Govern. La designació d’Hidalgo com a candidat del PP a la batlia d’Andratx apunta en aquesta direcció”.
ť
      

 

 
PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: