"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

NotĂ­cies. 14/11/2006

El PSM vol presentar a Bunyola una candidatura unitària amb l’Entesa i altres forces nacionalistes i progressistes

Antoni Rodríguez considera que la fragmentació de l’espai nacionalista a Bunyola podria tenir com a conseqüència la pèrdua de la majoria progressista a l’ajuntament bunyolí.El responsable de política municipal del PSM, Antoni Rodríguez, ha manifestat aquest matí la voluntat de la formació nacionalista de configurar una candidatura unitària a Bunyola de cara a les properes eleccions municipals. En aquest sentit, Antoni Rodríguez ha assegurat que des del PSM es faran totes les passes necessàries per arribar a un acord amb la recentment creada Entesa i no descarten fer-lo extensible també a d’altres forces nacionalistes i progressistes.

Antoni Rodríguez considera que la fragmentació de l’espai nacionalista a Bunyola, amb la creació de les agrupacions locals i les possibles candidatures municipals de l’Entesa i d’Esquerra Republicana de Catalunya, podria tenir com a conseqüència la pèrdua de la majoria progressista a l’ajuntament bunyolí. En aquest sentit, Rodríguez afirma que “des del PSM farem tot el que estigui en les nostres mans per assegurar un govern nacionalista i progressista a Bunyola”.

El dirigent del PSM posa de manifest que “per afinitat política, mantendrem els primers contactes amb l’Entesa. Estam convençuts que no hi haurà cap divergència substancial en els plantejaments ideològics, perquè els actuals dirigents d’aquesta nova formació han defensat fins ara els postulats del PSM i no tenim constància que hagin canviat radicalment els seus pensaments”. “Això no obstant”, Rodríguez assegura que “des del PSM no tancam les portes a ningú i podríem obrir l’acord a d’altres forces nacionalistes i progressistes”.

Finalment, Antoni Rodríguez posa de manifest que “si no és possible arribar a una acord, el PSM es tornaria a presentar en solitari”. Amb tot, el responsable de la política municipal dels nacionalistes recorda que la decisió darrera l’haurà de prendre l’agrupació local del PSM de Bunyola.
ť
      

 

 
PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: