"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

NotĂ­cies. 20/03/2003

Els Joves d’Esquerra Nacionalista condemnen l’atac contra l’Iraq i el qualifiquen de terrorisme internacional

Els Joves d’Esquerra Nacionalista-PSM condemnen l’atac llançat contra l’Iraq, que qualifiquen com a terrorisme internacional. En aquests sentit, els joves nacionalistes demanen a totes els partits democràtics, inclòs el PP, que també condemnin aquests atacs que ja s’ha cobrat les primeres víctimes civils.

Els JEN donen suport a totes les manifestacions a favor de la pau i han participat activament en la protesta feta avui mateix pels estudiants de Mallorca i també en la concentració organitzada per la Plataforma per la Democràcia i la Globalització Social.

Segons Josep Ferrà, secretari general dels JEN-PSM, “és una vergonya que puguin acabar impunement amb tantes vides innocents i davant dels nostres nassos. És molt important continuar amb la pressió ciutadana, estam lluitant per tal de salvaguardar el dret a la vida i la democràcia”.

Els joves nacionalistes acusen Aznar d’haver menyspreat la sobirania del poble, qui ha manifestat reiteradament estar en contra de la guerra, demostrant així que no és digne de representar-los. En aquests sentit, els joves del PSM demanen la dimissió del president del govern espanyol.

ť
      

 

 


PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: