"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Notícies. 10/11/2006

Nanda Ramon elegida candidata del PSM
a la llista del Bloc a Palma

L'assemblea general dels nacionalistes manté la seva oferta expessada al congrés de la Federació i a anteriors assemblees per tal que ERC i Entesa s'incorporin, juntament amb el PSM i Alternativa EU-EV, al projecte de BLOC a Palma.L'assemblea general de la Federació de Palma va elegir ahir vespre i per unanimitat a Nanda Ramon com a primera representant del PSM a la llista del BLOC que s'està configurant a Palma.

Nanda Ramon fou la candidata de PROGRESSISTES a les passades eleccions generals i, actualment, és la vicesecretària general del PSM.

L'assemblea general dels nacionalistes manté la seva oferta expessada al congrés de la Federació i a anteriors assemblees per tal que ESQUERRA REPUBLICANA i ENTESA s'incorporin, juntament amb el PSM i ALTERNATIVA EU-EV, al projecte de BLOC a Palma.

Aquesta incorporació ha de servir per a sumar a tots els col.lectius i persones de l'esquerra plural, del nacionalisme en totes les seves vessants i de l'ecologisme polític per tal de facilitar el canvi polític a Palma.

      

 

 
PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: