"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

NotĂ­cies. 09/11/2006

El PSM demana al PSOE que no obstaculitzi més la tramitació de la reforma de l’Estatut d’Autonomia

Barceló recorda que “des del PSM consideram que la reforma d’Estatut aprovada per PP, PSOE i UM és poc ambiciosa per a les Illes Balears i no podrà satisfer les expectavives dels ciutadans de les Illes”.El PSM demana al PSOE que no obstaculitzi més la tramitació al Congrés dels Diputats de la reforma de l’Estatut d’Autonomia de les Illes Balears sol·licitant reiterades pròrrogues. Segons els nacionalistes “PP, PSOE i UM pactaren a les Illes Balears un Estatut esquifit i ara, a Madrid, els dos partits majoritaris estan donant un espectacle lamentable”.

Gabriel Barceló, secretari general del PSM i candidat dels nacionalistes a la presidència del Govern de les Illes Balears considera que “els ciutadans de les Illes Balears no podem estar pendents dels jocs partidistes de PP i PSOE. Cap d’aquest dos partits no s’ha pres seriosament la reforma de l’Estatut de les Illes Balears. Dóna la sensació que l’Estatut i el benestar dels ciutadans de les Illes Balears queden sempre engrunats en les disputes i les estratègies electorals que PP i PSOE mantenen a Madrid”.

Barceló recorda que “des del PSM consideram que la reforma d’Estatut aprovada per PP, PSOE i UM és poc ambiciosa per a les Illes Balears i no podrà satisfer les expectavives dels ciutadans de les Illes”. En aquest sentit, el candidat nacionalista posa com a exemple la recentment aprovada reforma de l’Estatut d’Andalusia que reconeixia aquesta comunitat com a “realitat nacional”. Davant això, Gabriel Barceló assegura que “aquest fet demostra que a les Illes Balears, PP, PSOE i UM han estat molt per davall de les expectatives que s’havien generat”.

El dirigent nacionalista no entén per què el PSOE s’obstina ara en obstaculitzar la reforma de l’Estatut d’Autonomia. En aquest sentit, Barceló afirma que “si, a la fi, el PSOE se n’ha adonat de què l’Estatut que va pactar amb el PP és insuficient, anim els socialistes a retornar el projecte al Parlament de les Illes Balears per aprovar un Estatut més adient a les demandes i les expectavives dels ciutadans de les Illes Balears, però més aviat tot convida a pensar tot el contrari”.
ť
      

 

 
PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: