"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Notícies. 16/03/2003

Josep Maria Ferrà, nou secretari general dels Joves d’Esquerra Nacionalista

Josep Maria Ferrà ha estat elegit nou secretari general dels Joves d’Esquerra Nacionalista-PSM després de celebrar-se el VI Congrés del JEN sota el lema “Per un país lliure. Per un món millor”. Josep Ferrà va recollir el testimoni del seu predecessor, Joan Serra.

Els joves nacionalistes ha renovat pràcticament tota l’executiva ( només Marta Prunés, Teresa Martínez i Andreu Caballero repeteixen en el secretariat). Les noves incorporacions són: Maria Antònia Molines, Llorenç Carrió, Antoni Noguera, Maria Antònia Vanrell i Antoni Vidal.

Els joves del PSM també han elegit els seus representants al Consell de Direcció Política del PSM, així com la nova mesa permanent de l’Assemblea del JEN que estarà presidida per Xisco Morell.

Al congrés intervengué Mateu Morro, secretari general del PSM, qui destacà la importància de la participació dels joves en la vida pública i en la pressa de decisions, destacant les mobilitzacions en favor de la pau que hi ha hagut aquests dies, així com la marea de voluntaris que s’han solidaritzat amb el poble gallec després de la catàstrofe del “Prestigi”. Mateu Morro animà els joves a fer també de la política un àmbit de participació juvenil.


      

 

 


PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: