"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Notícies. 14/03/2003

Els Joves d’Esquerra Nacionalista volen fer públic el seu suport al guàrdia civil Joan Miquel Perpinyà per fer pública la seva homosexualitat

Els Joves d’Esquerra Nacionalista-PSM consideren que el guàrdia civil Joan Miquel Perpinya hagi feta pública la seva homosexualitat és un pas endavant en el reconeixement de les diferents tendències sexuals de les ciutadanes i els ciutadans del nostre país. Per aquesta raó, els JEN-PSM agraeixen el gest de Joan Miquel i volen donar-li tot el seu suport, així com animar-lo a que no es deixi influir per les pressions que pugui rebre per part d’alguns alts càrrecs de la Guardia Civil.

Els joves nacionalistes consideren que Joan Miquel ha demostrat una valentia inusual en la societat actual i, tot i que malauradament encara existeixen molts de prejudicis en alguns sectors de la societat, els JEN confien que l’exemple de Joan Miquel obri un camí per a l’assumpció amb tota normalitat de l’homosexualitat, així com per avançar en el reconeixement dels seus drets.

Tot i que els Joves d’Esquerra Nacionalista consideren que a les Illes Balears la Guardia Civil hauria de ser substituïda per un cos propi de seguretat, celebren que algunes persones d’una organització de les característiques de la Guardia Civil, donin de tant en quant alguns signes d’evolució. Això no obstant, els joves nacionalistes lamenten que aquests gestos siguin produïts només gràcies a actuacions individuals i no per iniciativa dels quadres dirigents, cosa que demostra la manca de voluntat a l’hora d’adaptar el cos de la guàrdia civil a les demandes de la societat actual.


      

 

 


PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: