"La fermesa d'un somriure" Sebasti脿 Serra, en la mem貌ria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Not铆cies. 30/10/2006

El PSM demana a Govern i Consell que actuin respecte dels abocadors il路legals

El PSM tamb茅 creu convenient obrir converses amb el sector per tal de reconduir actituds d'insubmissi贸, tant dels grans productors com la proliferaci贸 de petites deposicions de runes arreu de Mallorca.El PSM proposa al Govern de les Illes Balears i al Consell de Mallorca que intervenguin respecte de la situaci贸 dels abocadors il路legals i no es limitin a passar la pilota a d'altres administracions. En aquest sentit, contesten a Jaume Font, conseller de Medi Ambient, que si b茅 茅s cert que 茅s possible afrontar la problem脿tica des de l'urbanisme, tamb茅 afecta compet猫ncies medioambientals del seu Departament i, per tant, no se'n pot desentendre. Aix铆 mateix, els nacionalistes consideren que l'exemple de SFM amb les obres del Parc de Ses Estacions han demostrat la poca sensibilitat del Govern davant aquesta situaci贸. Per altra banda, tampoc consideren adequat que el Consell, la m脿xima autoritat urban铆stica, es limiti a posar la informaci贸 en mans de la fiscalia. En tot cas, el PSM ofereix el seu suport a les accions que es duguin a terme per restablir la legalitat.

De totes maneres, el PSM tamb茅 creu convenient obrir converses amb el sector per tal de reconduir actituds d'insubmissi贸, tant dels grans productors com la proliferaci贸 de petites deposicions de runes arreu de Mallorca.

Antoni Alorda, portaveu del PSM al Consell de Mallorca i diputat al Parlament de les Illes Balears, considera imprescindible que les institucions facin tot el que estigui en el seu abast per trobar una soluci贸 adequada, incl貌s l'estudi per modificar el Pla de Residus o la concessi贸, si s'escau, a fi de cercar solucions que "mantenint les exig猫ncies medioambientals, irrenunciables, no resultin tant gravoses; potser el moment 茅s especialment adequat si, segons diu el propi govern de Mallorca, la concession脿ria es planteja abandonar".
      

 

 
PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: