"La fermesa d'un somriure" Sebasti脿 Serra, en la mem貌ria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Not铆cies. 30/10/2006

El PSM convoca la XIX marxa a la Real

La marxa s鈥檌niciar脿 a les 19:30 a la pla莽a de Cort i previsiblement una hora i mitja despr茅s arribar脿 al Monestir de La Real, on com sempre, els participants seran rebuts per membres de la plataforma Salvem la Real amb un berenar.El PSM, fidel a la seva lluita per la conservaci贸 del territori, en defensa dels espais rurals de Palma i com a mostra de suport al moviment Salvem la Real i al prior Antoni Vallespir, torna a convocar, com ha fet durant els dos darrers anys, la Marxa a la Real.

La Marxa d鈥檃quest mes d鈥檕ctubre ser脿 la denovena que organitza la Federaci贸 de Palma per tal de donar suport al moviment ciutad脿 sorgit al voltant de la Plataforma Salvem la Real, i perqu猫 la lluita per la preservaci贸 de l鈥檈ntorn del Monestir de la Real segueix m茅s viva que mai. Aquesta vegada es comptar脿 amb la participaci贸 de representants de les Escoles Mallorquines.

El passat mes de setembre es varen reprendre les Marxes, i hi assistiren representants de les diferents plataformes que fan feina al terme municipal de Palma per preservar el territori de la destrucci贸 incontrolada que s鈥檈st脿 duent a terme. Es convid脿 als integrants de la plataforma pel Parc de les Vies, la del segon cintur贸, la plataforma en Defensa del Prat, la plataforma de ses Fontanelles i la plataforma contra l鈥檈ntrada del gasoducte pel Carnatge.

La marxa s鈥檌niciar脿 a les 19:30 a la pla莽a de Cort i previsiblement una hora i mitja despr茅s arribar脿 al Monestir de La Real, on com sempre, els participants seran rebuts per membres de la plataforma Salvem la Real amb un berenar.
      

 

 
PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: