"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

NotĂ­cies. 27/10/2006

El PSM demanarà explicacions a l’Ajuntament sobre la discriminació de dos dels tamborers de la sala

El Grup Municipal del PSM demanarà a l’Ajuntament que expliqui els motius pels quals s’ha deixat de comptar amb aquests dos germans tamborers, Pere i Manel Martorell, per a les actuacions.Segons el que s’ha publicat a premsa i el que ens manifestaren el dos tamborers de la Sala, han deixat de ser convocats per actuar en actes municipals per haver participat en reivindicacions en defensa de La Real.

El Grup Municipal del PSM demanarà a l’Ajuntament que expliqui els motius pels quals s’ha deixat de comptar amb aquests dos germans tamborers, Pere i Manel Martorell, per a les actuacions.

Curiosament, a la mare d’aquests dos joves, que feia més de deu anys que era monitora de ball de bot al centre cultural de s’Escorxador, enguany no se li ha renovat el contracte per seguir realitzant l’esmentada activitat.

Bartomeu Carrió, portaveu del Grup Municipal del PSM-EN, considera que una institució democràtica, com és l’Ajuntament, no ha de fer discriminació de cap tipus. No s’entén com, un Ajuntament que ha iniciat un Pla municipal per la convivència i la immigració, que proclama una actitud tolerant per part dels ciutadans, després es dediqui a excloure a les persones per la seva ideologia. Això és un fet totalment contradictori i que, en cas de ser certes les acusacions, posaria de manifest la intolerància i incoherència existent dins l’equip de govern de la Sr. Catalina Cirer.

A més, en la sessió plenària del mes passat, l’equip de Govern acusà al PSM-EN d’analitzar filmacions sobre els incidents que tingueren lloc a les festes de Sant Bernat, i de tenir vigilada així a certes persones, cosa que evidentment no és certa. El portaveu del Grup Municipal del PSM-EN, es demana a veure si si no és l’equip de Cirer el qui utilitza vídeos per jutjar i discriminar a les persones que mostren el seu desacord amb certes actuacions del consistori...
ť
      

 

 
PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: