"La fermesa d'un somriure" Sebasti脿 Serra, en la mem貌ria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Not铆cies. 06/03/2003

Els Joves d鈥橢squerra Nacionalista recriminen Rosa Estar脿s pel seu suport a la pol铆tica bel路licista del govern d鈥橝znar

Els Joves d’Esquerra Nacionalista-PSM recriminen Rosa Estar脿s pel seu suport a la pol铆tica bel路licista del govern d’Aznar. Segons el joves nacionalistes, el suport dels cent vuitanta-tres diputats populars al congr茅s, entre els quals es troben els cinc diputats del PP per les Illes Balears, al posicionament defensat per Aznar, els fa corresponsables de la destrucci贸, l’ocupaci贸, l’espoliaci贸 i la humiliaci贸 d’un pa铆s.

Els JEN manifesten que, a partir d’ara, no s贸n nom茅s Aznar i els seus ministres, sin贸 tot el PP, qui assumeixen expressament aquesta c脿rrega de sang, mort i sofriment. En aquest sentit, els joves nacionalistes han enviat una carta de protesta als cinc diputats del PP per les Illes Balears, Rosa Estar脿s Ferragut, Juan Salord Torrent, Miguel Angel Mart铆n Soledad, Antonia Febrer Santandreu i Fancisca Pol Cabrer, convidant-los a escoltar, d’una vegada per totes, el clam de la societat balear que, molt majorit脿riament, est脿 en contra de la guerra contra l’Iraq.

Els joves nacionalistes qualifiquen de vergonyosa la celebraci贸 per part dels diputats populars del resultat de la votaci贸 entre aplaudiments, victorejos i ol茅s. Els JEN lamenten que es reaccioni d’aquesta manera quan est脿 en una q眉esti贸 tan delicada com aquesta, en la qual moltes persones poden perdre la vida.

Els Joves d’Esquerra Nacionalista aprofiten per recordar als representants populars que no hi ha cap causa que justifiqui el sacrifici de vides humanes.

      

 

 


PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: