"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

NotĂ­cies. 26/10/2006

Joves d’EU i JEN-PSM demanen a la consellera Puig i al director de joventut, Juan F. Gálvez, on és el Pla Jove

Ambdues entitats juvenils han considerat un fet absolutament impresentable que, a dia d’avui, el Govern de les Illes Balears no hagi presentat el Pla estratègic de Joventut que, segons els propis càlculs del Govern, havia d’estar elaborat el setembre del 2005.Representants dels Joves d’EU i del JEN-PSM s’ha presentat aquest matí a la inauguració de l’Oficina d’Emancipació Jove de les Illes Balears per protestar davant la consellera de Presidència i Esports, Rosa Puig, i el director general de Joventut, Juan Francisco Gálvez, pel fet que el Govern de les Illes Balears no hagi elaborat encara el Pla de Joventut 2005-2008.

Ambdues entitats juvenils han considerat un fet absolutament impresentable que, a dia d’avui, el Govern de les Illes Balears no hagi presentat el Pla estratègic de Joventut que, segons els propis càlculs del Govern, havia d’estar elaborat el setembre del 2005. Antoni Noguera i Emylse Mas, portaveus del JEN-PSM i Joves d’EU, respectivament, han manifestat que “el Govern no ha elaborat el Pla Jove perquè no l’interessen els joves ni les polítiques de joventut. Però nosaltres no estam disposats a què “passin dels joves”. Continuarem insistint”.

Emylse Mas i Antoni Noguera han aprofitat l’ocasió per demanar la dimissió del director general de Joventut. En aquest sentit, els portaveus juvenils han declarat que “si Gálvez és incapaç de definir quines són les polítiques que ha de dur a terme, l’única cosa decent i raonable que pot fer és deixar el càrrec”.

Pel que fa a la política d’habitatge, els Joves d’EU i els JEN-PSM expliquen que el Govern de les Illes Balears s'omple constantment la boca amb la hipoteca jove, una iniciativa que, a part de no tenir unes condicions assequibles, arriba a un sector de població minúscul i en cap cas arriba al col·lectiu dels més necessitats. En aquest punt, els joves exigeixen al Govern del Partit Popular que deixi de banda la política clientelar i que comenci a treballar de forma efectiva per millorar les condicions d'accés a l'habitatge.
ť
      

 

 
PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: