"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

NotĂ­cies. 23/10/2006

El PSM demana responsabilitat a Mabel Cabrer pels tremolors ocasionats per les obres del tren

Bartomeu Carrió, portaveu del Grup Municipal del PSM a Cort, es demana si des de l’Ajuntament l’equip de govern del PP farà alguna cosa per protegir els veïnats afectats de la zona, que ja prou desgràcies han patit amb les obres.Els tremolors del novembre del 2005 que afectaren el barri dels Hostalets i causaren l’evacuació de l’escola de Santa Isabel foren provocats per les obres de soterrament del tren, segons els geòlegs experts de l’IGME, que han elaborat un estudi a petició de la plataforma pel Parc de les Vies. Els tremolors que fa uns dies s’han tornat a repetir, a causa de la intensitat a la qual es treballa, han tornat a aixecar l’alarma entre els veïnats.

És per això que Bartomeu Carrió, portaveu del Grup Municipal del PSM a Cort, es demana si des de l’Ajuntament l’equip de govern del PP farà alguna cosa per protegir els veïnats afectats de la zona, que ja prou desgràcies han patit amb les obres, i demanar responsabilitats a qui pertoqui pel cúmul de despropòsits i danys als afectats.

A més, Aina Gelabert, afegeix que l’Ajuntament ha d’instar a la Conselleria d’Obres Públiques de Mabel Cabrer a donar explicacions convincents d’una vegada i prometre solucions. Fins ara Cabrer mantenia que els tremolors eren causats per un terratrèmol a Algèria o per explosions de la pedrera de Lloseta, hipòtesis que han estat rebutjades pel geògrafs. Sembla ser que les presses per acabar les obres fan que es treballi a més intensitat de la que pertoca, i això és el que causa els tremolors que ja han fet cruis a qualque paret. És en aquest sentit que Antoni Alorda, del grup parlamentari del PSM, farà les preguntes pertinents a Cabrer, per tal d’exigir responsabilitats.

Així doncs, el PSM troba que l’Ajuntament ha d’instar al Govern i a Cabrer a explicar el cas, i informar de l’estat de l’estudi que es comprometeren a demanar fa mesos, així com s’han d’exigir responsabilitats pels danys que causa la forma en què s’estan fent les obres.
ť
      

 

 
PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: