"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

NotĂ­cies. 08/04/2003

L’Entesa rebutja les agressions a les seus del PP, a la vegada que li demana que condemnin la guerra a l’Iraq

L’Entesa Nacionalista i Ecologista d’Eivissa (ENE) rebutja les agressions i pintades sofertes per les seus del PP, com va ser el cas de la seu principal d’Eivissa, i els insults i desqualificacions personals que han pogut rebre integrants d’aquesta formació política conservadora. Sempre l’Entesa s’ha situat al costat de la via pacífica per resoldre qualsevol tipus de conflicte i, per tant, no pot donar suport a vies que no siguin les estríctament pacífiques i democràtiques en la protesta popular.

Però, ENE vol aprofitar per criticar la hipocresia del PP per responsabilitzar els partits progressistes i alguns dels dirigents dels partits que l’integren –com és el cas d’en Miquel Ramon, d’EU- del que està passant perquè els conservadors estan fent oïdes sordes d’un clma popular en contra de la guerra. Aquesta actitud del PP genera impotència entre moltes persones i pot arribar a generar, en alguns casos, agressivitat. Els nacionalistes eivissencs consideren que el PP podria ajudar a rebaixar aquest clima de crispació mostrant el seu rebuig a una guerra manifestament il·legal, injusta i innecessària que està duguent a terme la mort de multitud d’innocents iraquians, desmarcant-se de la suïcida consigna de tancar files per part de la cúpula espanyola del PP.

Finalment, l’Entesa anima el poble d’Eivissa a seguir manifestant-se en contra d’aquesta vil agressió contra l’Iraq, la pau i la intel·ligència humana fent servir les múltiples vies democràtiques i pacífiques que existeixen. Apelam a que cap actitud agressiva –minoritària- pugui servir d’excusa a ningú per desacreditar aquest unànim sentiment de rebuig a la guerra.

ť
      

 

 


PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: