"La fermesa d'un somriure" Sebasti脿 Serra, en la mem貌ria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Not铆cies. 20/10/2006

El PSM demana al Consell que estableixi les mesures oportunes per garantir la immediata demolici贸 de l鈥檋otel Rocamar

Els nacionalistes consideren incomprensible que un edifici d鈥檃questes caracter铆stiques, obsolet i en un estat de degradaci贸 considerable continu茂 donant una mala imatge a un indret eminentment tur铆stic com 茅s el Port de S贸ller.El PSM vol que el Consell de Mallorca estableixi les mesures oportunes per garantir la immediata demolici贸 de l鈥檋otel Rocamar, al port de S贸ller. Els nacionalistes consideren incomprensible que un edifici d鈥檃questes caracter铆stiques, obsolet i en un estat de degradaci贸 considerable continu茂 donant una mala imatge a un indret eminentment tur铆stic com 茅s el Port de S贸ller.

Antoni Alorda, portaveu del PSM al Consell de Mallorca, explica que l鈥檋otel Rocamar forma part d鈥檜na 脿rea de reconversi贸 territorial que el Pla Territorial de Mallorca lliga al creixement urban铆stic a Sa R脿pita (Campos). El portaveu nacionalista considera 鈥渁bsurd鈥 que l鈥檈nderrocament d鈥檜n hotel obsolet al Port S贸ller serveixi per urbanitzar encara m茅s el litoral campaner. 鈥溍塻 m茅s鈥, apunta el dirigent del PSM, 鈥減odria ser que s鈥檜rbanitz脿s sa R脿pita i que encara aix铆, l鈥檋otel Rocamar continu脿s en peu. El Pla Territorial aprovat per PP i UM preveu que per construir a Campos, en comptes de demolir l鈥檋otel Rocamar, tamb茅 es pugui fer a canvi d鈥檈nderrocar l鈥橦otel Don Pedro, a la Cala de Sant Vicens. Tot plegat, una operaci贸 confusa i, en tot cas, un desprop貌sit鈥.

Gabriel Barcel贸, secretari general del PSM i candidat dels nacionalistes a la presid猫ncia del Govern, apunta que 鈥渟i l鈥檈nderrocament de l鈥檋otel Rocamar ja estava previst al Pla Territorial de Mallorca, aprovat l鈥檃ny 2003, com 茅s possible que a dia d鈥檃vui, ning煤 no hagi fet cap passa per tomar-lo鈥. En aquest sentit, el candidat del PSM es demana 鈥渟i tothom est脿 d鈥檃cord en qu猫 s鈥檋a d鈥檈nderrocar Rocamar, perqu猫 ho enreden tant? Alg煤 hauria d鈥檈xplicar quins interessos s鈥檃maguen darrera d鈥檃questa reconversi贸 territorial鈥. Gabriel Barcel贸 afirma que 鈥渏a est脿 b茅 d鈥檃llargar aquest assumpte que nom茅s perjudica la imatge del Port de S贸ller, mentre l鈥檈difici continua degradant-se. Volem que els responsables del Consell de Mallorca expliquin que fan comptes fer i sobretot, quan comen莽ar脿 la demolici贸鈥.
      

 

 


PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: