"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

NotĂ­cies. 18/10/2006

El PSM demanarà a Cort que aclareixi per què no ha demanat permís d’obres per intervenir a l’antiga estació del tren

Bartomeu Carrió, portaveu del Grup Municipal del PSM afirma que és inadmissible que Consell i Cort s’estiguin barallant per aquest tema. Des del PSM es demanarà a Cort que aclareixi l’assumpte i “posi tots els papers damunt la taula”.Els edificis de l’antiga estació de la Plaça d’Espanya daten de l’any 1875 i són immobles catalogats. Des de l’inici dels projectes del Parc de les Estacions, es discutí entre les administracions quins s’havien de catalogar i conservar, i quins no. Es feren diferents propostes fins arribar a la solució actual. Malgrat això, les disputes segueixen: el Consell acusa Cort de promoure obres en edificis catalogats sense tenir la llicència municipal que pertoca, ja que a més, s’hauria de tenir una autorització de la direcció insular de Patrimoni per intervenir en béns catalogats, com és el cas d’aquest edifici. Per la seva banda, l’equip de govern del PP insisteix en que aquestes obres estaven excloses de llicència municipal.

Bartomeu Carrió, portaveu del Grup Municipal del PSM afirma que és inadmissible que Consell i Cort s’estiguin barallant per aquest tema. Des del PSM es demanarà a Cort que aclareixi l’assumpte i “posi tots els papers damunt la taula”. En paraules del regidor nacionalista: “si Cort ja va fer obres per retocar els volums de l’edifici i aquestes obres no tenien el permís corresponent, ja que l’immoble està catalogat, l’equip de govern té el deure de no tornar a cometre actes contra el patrimoni que és de tota la ciutadania, i en aquest cas, ha de donar explicacions sobre el que està passant amb l’edifici i les disputes de les quals estam essent testimonis”.

Així doncs, des del PSM es farà tot el que sigui necessari perquè el PP de Cort expliqui què està passant, i com pot ser que una institució com és el Consell denunciï Cort per realització d’obres en edificis catalogats sense els permisos corresponents.
ť
      

 

 


PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: