"La fermesa d'un somriure" Sebasti脿 Serra, en la mem貌ria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Not铆cies. 17/10/2006

El PSM satisfet per l鈥檃dmissi贸 a tr脿mit del cessament de M煤gica com a defensor del poble

Gabriel Barcel贸 considera que M煤gica es va extralimitar en les seves funcions presentant un recurs contra l鈥橢statut de CatalunyaEl secretari general del PSM i candidat nacionalista a la presid猫ncia del Govern de les Illes Balears, Gabriel Barcel贸, ha mostrat la seva satisfacci贸 pel fet que la mesa del Congr茅s dels Diputats hagi adm猫s a tr脿mit la proposta de reprovaci贸 i cessament d鈥橢nrique M煤gica com a defensor del poble. Barcel贸 considera que M煤gica es va extralimitar en les seves funcions presentant un recurs contra l鈥橢statut de Catalunya que es fonamenta en una argumentaci贸 estrictament pol铆tica i, una vegada m茅s, va demostrar que no 茅s digne d鈥檕cupar el c脿rrec que ostenta.

El dirigent del PSM considera absolutament impresentable que M煤gica hagi argumentat que la declaraci贸 de Catalunya com a naci贸 茅s un element contaminador per al conjunt del text i un preludi de la desvertebraci贸 de l鈥橢stat de les autonomies. Aix铆, Barcel贸 manifesta que 鈥渘o 茅s una funci贸 del Defensor del Poble espanyol fer prediccions sobre el futur de l鈥橢stat de les autonomies. M煤gica ha fet un 煤s pervers de les funcions i de la tribuna que li atorga el c脿rrec de defensor del poble鈥. En aquest sentit, el candidat nacionalista recorda que 鈥渓鈥橢statut de Catalunya ha estat aprovat pel Parlament catal脿, per les Corts espanyoles i ratificat pels ciutadans de Catalunya, que s贸n qui els qui leg铆timament determinen les seves normes de conviv猫ncia鈥.

Finalment, el secretari general del PSM afirma que la q眉esti贸 que va fer M煤gica dels resultats del refer猫ndum sobre l鈥橢statut indica la baixesa moral i pol铆tica dels seus arguments i confirmen que, 鈥渃om ja sab铆em, no 茅s digne d鈥檕cupar el c脿rrec que ostenta鈥.
      

 

 


PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: