"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Notícies. 17/10/2006

El PSM dóna suport a la Iniciativa Parlamentària Popular presentada per la Plataforma "Salvem Mallorca"

Gabriel Barceló, candidat nacionalista a la presidència del Govern, ha seguit atentament el debat des de la tribuna de convidats, juntament amb els representants de les plataformes ciutadanes.El grup parlamentari del PSM ha donat suport aquest matí a la iniciativa legislativa popular presentada per la mantengut aquest matí per la Plataforma “Salvem Mallorca”. Així mateix, el candidat nacionalista a la presidència del Govern, Biel Barceló, ha seguit atentament el debat des de la tribuna de convidats, juntament amb els representants de les plataformes ciutadanes.

La diputada del PSM, Maria Antònia Vadell ha explicat que “des del PSM coincidim plenament amb la proposta ciutadana que reclama un canvi de model territorial i que s’aturin les noves agressions territorials que impulsen PP i UM”. En aquest sentit, la diputada nacionalista ha recordat que “la proposició de llei presentada toca diversos temes territorials i ambientals, especialment aspectes sobre construcció d'autopistes i autovies, camps de golf, parcs temàtics, ports esportius, ampliacions d'aeroport, grans instal·lacions sanitàries dins sòl rústic, parcs naturals, creixement urbanístic, etc...”

Així mateix, des del PSM també s’ha valorat molt positivament el suport ciutadà que han rebut els promotors de la iniciativa. En aquest sentit, els nacionalistes posen de manifest que amb les iniciatives legislatives populars el que es pretén és garantir la participació directa dels ciutadans en la proposició de lleis. Són necessàries 10.000 signatures per prendre en consideració una iniciativa d’aquestes característiques, però el GOB i les plataformes ciutadanes en recolliren 34.000, una fita històrica i un rècord mai vist no que demostra la preocupació de la ciutadania per la política territorial que estan duent a terme els governs de Matas i Munar.

      

 

 


PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: