"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

NotĂ­cies. 16/10/2006

El PSM exigeix a PP i UM que deixin d’utilitzar la propaganda institucional amb finalitats partidistes

El PSM considera que si PP i UM utilitzen les campanyes institucionals en benefici propi, el més just seria que es fessin càrrec de les despeses de les mateixes.El PSM exigeix a PP i UM que deixin d’utilitzar les campanyes institucionals per fer propaganda partidista. Així, els nacionalistes denuncien que Unió Mallorquina utilitza la propaganda institucional del Consell de Mallorca per promocionar els seus regidors i possibles caps de llista municipals. La consellera del PSM, Bàrbara Bujosa, considera “un fet absolutament vergonyós” que, dins la campanya publicitària que dur a terme per donar a conèixer les inversions del Consell als municipis mallorquins, la institució presidida per Maria Antònia Munar inclogui una entrevista al representant d’Unió Mallorquina del municipi corresponent.

Bujosa assegura que “la utilització del doblers públics amb finalitats exclusivament partidista és infame i aborronadora. Es podria entendre que, en aquesta campanya publicitària del Consell, s’entrevistàs el batle del municipi o, millor encara, que també els representants de l’oposició donassin el seu parer. El que resulta del tot impresentable és que només s’entrevisti el representant d’Unió Mallorquina, tant si és al govern com si és a l’oposició, per expressar les seves opinions sobre la política municipal”.

En aquest mateix sentit, els nacionalistes també denuncien la utilització del recursos públics per part del Partit Popular destinat a l’autobombo dels seus candidats. Des del PSM posen com a exemple d’aquest ús partidista dels diners públics la campanya de les 100.000 postals de Catalina Cirer o la publicitat subliminar a través de les publicacions institucionals del Govern de Matas o d’ajuntaments com el d’Inca, entre d’altres. Els nacionalistes també critiquen les exorbitants despeses publicitàries d’alguns batles populars, com és el cas de Carlos Delgado a l’Ajuntament de Calvià.

Així les coses, el PSM considera que si PP i UM utilitzen les campanyes institucionals en benefici propi, el més just seria que es fessin càrrec de les despeses de les mateixes. Segons Bujosa “els ciutadans no tenen perquè pagar la precampanya de cap partit polític”.
ť
      

 

 


PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: