"La fermesa d'un somriure" Sebasti脿 Serra, en la mem貌ria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Not铆cies. 09/10/2006

Gabriel Barcel贸 reivindica les seleccions esportives de les Illes Balears

El candidat nacionalista lamenta que el Govern de Jaume Matas hagi frustrat les aspiracions dels esportistes de les Illes Balears de representar el seu pa铆s en una competici贸 i la dels ciutadans de les Illes Balears de poder veure la seva selecci贸.Gabriel Barcel贸, secretari general del PSM i candidat a la presid猫ncia del Govern, reivindica les seleccions esportives de les Illes Balears. El candidat del PSM ha reiterat aquesta demanda despr茅s del partit de futbol que enfrontava les seleccions de Catalunya i Euskadi i que ha estat una festa de l鈥檈sport i un 猫xit de convocat貌ria. Sobre aquest partit, Barcel贸 ha afirmat que 鈥淐atalunya i Euskadi han demostrat sobradament que tenen la voluntat, la categoria i l鈥檃fici贸 per participar en competicions oficials. 脡s un fet inq眉estionable. El Govern espanyol haur脿 de prendre nota!鈥.

Pel que fa a les seleccions de les Illes Balears, Barcel贸 recorda que a la passada legislatura, durant el Pacte de Progr茅s, es feren les primeres passes en aquest sentit amb l鈥檕rganitzaci贸 d鈥檜n partit de futbol entre la selecci贸 de les Illes Balears i la de Malta. En aquest sentit, el candidat nacionalista lamenta que el Govern de Jaume Matas hagi frustrat les aspiracions dels esportistes de les Illes Balears de representar el seu pa铆s en una competici贸 i la dels ciutadans de les Illes Balears de poder veure la seva selecci贸.

Gabriel Barcel贸 afirma que 鈥渓a creaci贸 de les seleccions esportives de les Illes Balears 茅s un pas simb貌lic per a tots els ciutadans de les Illes i un signe d鈥檌dentitat鈥. En aquest sentit, el candidat nacionalista assegura que 鈥渄es del PSM defensarem que les seleccions de les Illes Balears puguin anar m茅s enll脿 de les trobades amistoses i que puguin participar en competicions oficials, com mundials, campionats europeus, etc. Volem que els esportistes de les Illes Balears puguin arribar tan enfora com sigui possible defensant el seu pa铆s i que els ciutadans de les Illes Balears ens puguem sentir ben orgullosos de les seves gestes鈥
      

 

 


PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: