"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Notícies. 05/10/2006

El PSM considera fonamental que la consellera Castillo expliqui l’adjudicació de l’hospital de Son Espases

Mascaró assegura que “el vot particular de dos membres del Consell Consultiu amb el qual denuncien l’existència de sospites de manca de transparència i neutralitat són motiu més que suficients perquè la consellera comparegui davant el Parlament i aclareixi tot el procediment d’adjudicació”.El PSM considera fonamental que la consellera de Salut i Consum, Ana Maria Castillo, expliqui l’adjudicació de l’hospital de Son Espases. Joana Lluïsa Mascaró, diputada del PSM al Parlament de les Illes Balears, assegura que “el vot particular de dos membres del Consell Consultiu amb el qual denuncien l’existència de sospites de manca de transparència i neutralitat són motiu més que suficients perquè la consellera comparegui davant el Parlament i aclareixi tot el procediment d’adjudicació”.

La diputada nacionalista afirma que “des del començament el projecte de Son Espases ha estat un cúmul de continus despropòsits que no han suposat altre cosa que retardar la possibilitat de comptar amb un nou hospital nou, a la vegada que incrementar les sospites que el canvi d’ubicació del nou hospital només responia a interessos urbanístics i especulatius”.

Mascaró recorda que el Grup Parlamentari del PSM ha demanat la convocatòria de la Comissió no Permanent de Salut i la compareixença de la consellera Castillo per tal de debatre el procés d’adjudicació i construcció del nou hospital. Els nacionalistes també han sol·licitat el dictamen del Consell Consultiu. En aquest sentit, la diputada del PSM explica que “volen tenir aquest informe abans de la compareixença de la consellera per poder demanar-li aclariments”.

Finalment, Joana Lluïsa Mascaró demana al Govern que no perdi més temps, retiri definitivament el projecte de Son Espases i recuperi urgentment la construcció del nou Hospital de referència a Son Dureta. “El Partit Popular va prometre un nou hospital, però no va dir a on: per tant és hora de recuperar el projecte iniciat pel Sr. Rodrigo de Santos i fer el nou hospital a Son Dureta per no privar més temps als ciutadans d’aquestes de les Illes Balears d’un hospital modern i amb les condicions necessàries. Ja duen un retràs de més de dos anys!. És hora que el Govern i el Partit Popular recuperin el seny i un mínim de dignitat política, i això ara ja només ho poden fer apostant per la construcció del projecte inicial a Son Dureta”, ha afirmat Mascaró.

      

 

 


PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: