"La fermesa d'un somriure" Sebasti脿 Serra, en la mem貌ria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Not铆cies. 19/03/2003

El PSM considera l鈥檈xecuci贸 de la multa imposada al GOB per haver-se manifestat a Can Picafort 茅s del tot injustificada

El PSM-Entesa Nacionalista considera injusta i desmesurada la multa d’11.697 euros que la Delegaci贸 de Govern a les Illes Balears ha imposat al GOB per haver-se manifestat a la Platja de can Picafort contra la regeneraci贸 de platges que va dur a terme el Govern Central. El Ministeri d’Interior ha confirmat la sanci贸, tot i que la Comissi贸 Europea ha donat la ra贸 a aquells qui, com el PSM o el GOB, denunciaren que l’actuaci贸 del ministeri de Medi Ambient incomplia la legalitat.

El PSM vol fer p煤blic el seu suport a l’organitzaci贸 ecologista i anuncia que participar脿 en la recollida de fons per tal de fer front al pagament de la sanci贸 imposada per la delegaci贸 del Govern de l’Estat.

El PSM vol denunciar, una vegada m茅s, la parcialitat de les actuacions de Catalina Cirer al front de la delegaci贸 de Govern, ja que per una banda ha castigat desmesuradament l’acci贸 dels ecologistes, tot i que l’actuaci贸 d’aquests fou en tot moment pac铆fica i que aquesta cess脿 tot d’una que les autoritats ho demanaren, i, per contra, no emprengu茅 la m茅s m铆nima acci贸 contra els disturbis provocats per aquells qui s’oposaven al Parc de Llevant.

      

 

 


PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: