"La fermesa d'un somriure" Sebasti脿 Serra, en la mem貌ria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Not铆cies. 06/10/2006

El PSM desvetlla que una empresa contractada pel Consell de Mallorca va emetre factures a una associaci贸 investigada per corrupci贸

www.diariodemallorca.es

Els dirigents nacionalistes B脿rbara Bujosa i Antoni Alorda van tra莽ar ahir els vincles d'una "sospitosa trama" de la qual formarien part el Consell de Mallorca, l'empresa Comunicaci贸 Ara Balears S.L, i la Associaci贸 d麓Activitats Socioculturals de Campos.Una empresa contractada pel Consell de Mallorca ha em猫s factures per a una associaci贸 af铆 a Uni贸 Mallorquina, investigada per corrupci贸 i subvencionada des de la instituci贸 insular, va denunciar ahir el PSM.

Els dirigents nacionalistes B脿rbara Bujosa i Antoni Alorda van tra莽ar ahir els vincles d'una "sospitosa trama" de la qual formarien part el Consell de Mallorca, governat per Maria Ant貌nia Munar, l'empresa Comunicaci贸 Ara Balears S.L, i la Associaci贸 d麓Activitats Socioculturals de Campos.

A preguntes d'aquest rotatiu, l'empresa va declinar fer comentaris i fonts oficials de la instituci贸 insular van assegurar que si els treballs estan fets i justificats, "no veiem cap problema". Segons les dades aportades pel PSM, el Consell de Mallorca ha pagat a Comunicaci贸 Ara Balears S.L m茅s d'un mili贸 d'euros en dos anys per l'organitzaci贸 de diferents esdeveniments, des de la desfilada del Carro de la Beata a Palma fins a una exposici贸 d'artistes sud-americans. En total, ha rebut gaireb茅 30 enc脿rrecs. Aquesta empresa tamb茅 ha treballat per a l'associaci贸 liderada per integrants de la llista electoral d'Uni贸 Mallorquina a Campos i que en 2004 va rebre 180.000 euros del Consell de Mallorca. L'entitat va justificar part de la subvenci贸 mitjan莽ant les factures lliurades per Comunicaci贸 Ara Balears S.L, reflecteix un document esgrimit pel PSM.

Cap recordar que la fiscalia anticorrupci贸 i el jutge d'instrucci贸 de Palma investiguen a aquesta associaci贸 i a unes altres que en els 煤ltims anys han ingressat centenars de milers d'euros en ajudes del Consell de Mallorca. Altre fet titllat de "sospit贸s" pel PSM es refereix a una contractaci贸 d'octubre de 2005 per valor de 30.000 euros en la qual el Consell va convidar a tres empreses -Comunicaci贸 Ara Balears, Punts d麓Impressi贸 Arts Gr脿fiques i Centre de Negocis Dos Punts. Casualment, les tres ofertantes s贸n del mateix amo: Antonio Aguilar Clemente. Tamb茅 denuncia el PSM que Ara Balears va cobrar al Consell 111.000 euros per organitzar el carro de la Beata en 2005 quan en 2003 costava 51.000 sense que hagi canviat "en gens" el citat esdeveniment.
      

 

 


PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: